*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Uit aller mond...

een aanvulling op de bestaande bundel geestelijke liederen voor gezin, school, vereniging en koor

Paperback

€ 9,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Deze bundel is een uitbreiding van de bekende bundel Uit aller mond, die in 1988 door Uitgeverij Boekencentrum in samenwerking met de Stichting Geestelijk Lied Gereformeerde Gezindte werd uitgegeven. In de afgelopen 10 jaar heeft deze bundel zijn bestaansrecht bewezen: op veel plaatsen ligt hij gereed en wort eruit gezongen en gemusiceerd. Met veel vreugde heeft een werkgroep van genoemde stichting aan de uitgebreiding van Uit aller mond gewerkt.

Uit aller mond is een bundel geestelijke liederen, zowel voortkomend uit de rijke traditie van het geestelijk lied door de eeuwen heen als nieuwe. De rubriek `Zingend belijden´ met vele liederen rond het kerkelijk jaar en de rubriek `Zingend heel de dag´ zijn ongewijzigd gebleven. De uitbreiding betreft de rubrieken `Zingend geloven´, `Zingend bidden´, `Zingend dienen´ en vooral `Zingend op de levensweg´ met liederen bij allerlei belangrijke momenten in het leven.

ISBN
9789023916062
Vorm
Paperback
Uitgever
Boekencentrum B.V.
Druk
1e
Verschenen
01-01-1999
Taal
Nederlands
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris