Precies zoals hij was

ebook
Steef van Gorkum Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 12,99

Precies zoals hij was

ebook EPUB

€ 12,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Al sinds de brugklas kijkt Andreas op naar Simon, een flamboyante jongen. Hij is Andreas beste vriend en voorbeeld. Wanneer Simon in Londen gaat werken blijft de vriendschap bestaan.
Dan stort een vliegtuig neer, met Simon aan boord. Andreas is aangeslagen, zeker wanneer hij erachter komt dat Simon veel voor hem heeft verzwegen, en ook voor zijn ouders en vriendin. Leefde hij een dubbelleven?
Andreas probeert zijn ontdekkingen geheim te houden om het beeld van Simon intact te laten: origineel, krachtig, eerlijk. Maar hij raakt steeds verder verstrikt in Simons verleden. En ook de vliegmaatschappij blijkt veel te verbergen te hebben. Precies zoals hij was is een boek waarin niets is wat het lijkt.

Een boek over vriendschap, rouw en verantwoordelijkheid. Moet de waarheid altijd aan het licht komen? En heeft het geloof daarin nog een rol te spelen?

Steef van Gorkum schreef een prachtig, spannend en precies boek over alles wat we voor onze beste vrienden doen of juist niet doen. Edward van de Vendel
ISBN
9789044543711
Verschenen
27-08-2021
Bindwijze
ebook EPUB
Pagina's
191 pagina's
Druk
2e
Taal
Nederlands
Uitgever
Auteur(s)
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris