Onoverwinnelijk

ebook

Veteranen over hun missie en de strijd daarna

Stephan de Vries Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 7,99

Dit artikel is niet verkrijgbaar

In Afghanistan opent Luuk zonder het te weten het vuur op collega's, waarbij Marc zijn benen verliest. Alina en Annelies gaan in voormalig Joegoslavië op missie en keren terug met PTSS. Rob rijdt in Afghanistan op een bermbom en moet verder leven zonder zijn onderbeen.
De meeste Nederlandse militairen komen ongeschonden terug van hun missie. Maar sommige sterven in het harnas of raken ernstig gewond. Andere keren terug zonder zichtbaar letsel, maar laten wel iets van zichzelf in de oorlog achter: hun onschuld of gemoedsrust.
In Onoverwinnelijk vertellen veteranen over wat het betekent om te blijven knokken, ondanks de grootst denkbare tegenslagen. Daarmee is dit aangrijpende boek een ode aan hen die gewond raken, maar zich niet gewonnen geven en zich daarmee onoverwinnelijk tonen.

De pers over Mannen van staal:
'Als ik dit boek onder ogen had gekregen toen ik 18 was, zou ik vast bij het Korps Mariniers hebben gewild.' Checkpoint
'Een indringend portret van jonge militairen die de Nederlandse belangen overal ter wereld moeten gaan dienen.' Alle Hens
'Echt een aanrader voor de liefhebbers van militaire boeken. Maar ook voor mensen die denken het soms zwaar te hebben.' Thrillzone

ISBN
9789046826652
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Nieuw Amsterdam
Druk
1e
Verschenen
08-09-2021
Taal
Nederlands
Genre
Geschiedenis
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris