*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Als het bloedt

ebook
Stephen King Taal: Nederlands

ebook

€ 12,99

Als het bloedt

ebook

€ 12,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

De koning van het spannende genre.VN Detective en Thrillergids

Een must voor King-fans! Als het bloedtbevat vier gloednieuwe verhalen van de geliefde meesterverteller. Naast het titelverhaal Als het bloedt, met oude bekende Holly Gibney in dehoofdrol, bevat deze bundel ook de verhalen De telefoon van meneer Harrigan, Het leven van Chuck en Rat.

De telefoon van meneer Harrigan

Na het overlijden van zijn enige vriend raakt Craig in een diep dal. Zoekend naar troost blijft hij meneer Harrigan bellen en zijn voicemail inspreken. Op een dag vertelt Craig dat hij wordt gepest. Maar als hij de volgende dag op school komt, is de pestkop spoorloos verdwenen

Het leven van Chuck

Marty Anderson had zich het einde der tijden heel anders voorgesteld. Terwijl de Apocalyps met rasse schreden nadert, verschijnen overal advertenties die ene Chuck bedanken voor 39 geweldige jaren dienst. Wie is deze Chuck? En kan het eind van de wereld nog worden afgewend?

Als het bloedt

Een bomaanslag op een basisschool eist tientallen slachtoffers, voornamelijk kinderen. Als Holly Gibney het nieuws op het journaal hoort, gaan haar nekharen overeind staan. Ze is ervan overtuigd dat de nieuwslezer iets met de gruwelijke aanslag te maken heeft. Maar wat?

Rat

Om in alle rust te kunnen schrijven, trekt Drew Larson zich terug in een afgelegen hut. Dat is niet zonder gevaar: de laatste keer dat Drew een verhaal kwijt moest, kostte hem dat bijna zijn verstand. Dit keer lijkt alles goed te gaan, tot er een mysterieuze rat verschijnt die aanbiedt hem te helpen. Tegen een prijs.

ISBN
9789402315103
Vorm
ebook
Uitgever
Boekerij
Druk
1e
Verschenen
26-05-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
385 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris