*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

De poppenspeler

Stuart MacBride Taal: Nederlands

Paperback

€ 19,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Gitzwarte thriller voor de fans van Val McDermid en Ian Rankin

Acht jaar geleden vermoordde De Poppenspeler vier vrouwen. Drie andere vrouwen liet hij in kritieke toestand aan hun lot over. Ieder met een open buikwond. Ieder met een plastic pop vastgenaaid aan hun ingewanden. Daarna verdween hij spoorloos.

Rechercheur Ash Henderson heeft betere tijden gekend. Zijn gezin is verwoest. Zijn carrière is aan gort. En een gewetenloze crimineel probeert hem de bak in te krijgen. Dan wordt er een lijk met een plastic pop in de buikholte aangetroffen. Dr. Alice McDonald overtuigt het politiekorps ervan dat Ash de juiste man is om De Poppenspeler te pakken. Ash wordt vrijgelaten voor de duur van deze ene zaak. En dat is misschien precies genoeg tijd voor wraak…

Stuart MacBride is geboren en getogen in Aberdeen. Zijn internationale bestsellers Steenkoud, Dood kalm en Slachthuis werden bekroond met verschillende prijzen. 

ISBN
9789000336500
Vorm
Paperback
Uitgever
Meulenhoff Boekerij B.V.
Druk
1e
Verschenen
18-02-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
432 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris