*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

De Hongerspelen

De Hongerspelen

luisterboek

De wereldwijde bestseller

Suzanne Collins Taal: Nederlands

Luisterboek MP3

€ 19,95

De Hongerspelen

Luisterboek MP3

€ 19,95

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Katniss Everdeen woont in het twaalfde en armste district van Panem, het land dat ooit bekend stond als Noord-Amerika. Met haar moeder en haar zusje Prim leidt ze een armoedig leven, getekend door het keiharde regime van het welvarende Capitool.

Jaarlijks worden de Hongerspelen uitgevaardigd: 24 door loting aangewezen tributen, een jongen en een meisje uit elk district, gaan een strijd op leven en dood met elkaar aan. En dit jaar wordt Prim uitgekozen...

Katniss weet dat de Hongerspelen een doodvonnis voor haar jonge zusje betekenen en besluit haar plek in te nemen. Onder het oog van de hele bevolking van Panem, die de strijd als bron van vermaak volgt, begeeft ze zich in de gemanipuleerde arena. Gevangen in een meedogenloos web van bruut geweld, gemanipuleerde tv-beelden en corrupte politici komt Katniss voor de keus staan: hoe ver zal ze gaan om te overleven?

Van het boek gingen in Nederland inmiddels al meer dan 125.000 exemplaren over de toonbank. Ook de speelfilm die eerder dit jaar uitkwam was zeer succesvol en won onder andere drie MTV Movie Awards. En vanaf het najaar van 2012 is de internationale hit De Hongerspelen ook als luisterboek verkrijgbaar als integrale versie.

De Hongerspelen is een ultime luisterervaring die niemand mag missen!
ISBN
9789047614111
Vorm
Luisterboek MP3
Uitgever
Rubinstein Audio
Verschenen
26-10-2012
Taal
Nederlands
Genre
Fictie 15+
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris