Drie winterthrillers

ebook

Noorderlicht Zwarte piste, Apres-ski

Suzanne Vermeer Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 13,99

Drie winterthrillers

ebook EPUB

€ 13,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Drie spannende winterthrillers in één e-book bundel: Noorderlicht, Zwarte piste en Apres ski. Van € 29,97 voor € 19,99.

Noorderlicht
Kim Romeijn viert haar dertigste verjaardag met haar vrienden tijdens een rondreis door Noorwegen. De reis is ook een test voor haar knipperlichtrelatie met Brian. De vijf mensen die Kim mee heeft gevraagd zijn totaal verschillend en er is een heftige dynamiek in de groep. Onderweg worden ze ingehaald door een ander reisgezelschap en de vijandigheid tussen beide gidsen is voelbaar. Intussen ontstaan er ook spanningen in de vriendengroep. Als Kim en Brian de ochtend na haar verjaardag gewekt worden door haar broer, eindigt hun onbezorgde leven. De andere reisgenoten en de gids zijn dood. Vermoord. Wie kan Kim nog vertrouwen?

Zwarte piste
Saskia van Lieshout wil weg uit Nederland. Weg van haar agressieve ex-man Richard en van haar baan als supermarktcheffin, terwijl ze voor de crisis binnenhuisarchitecte was. Dan ziet ze een advertentie voor een oppas en gastvrouw in Zwitserland, bij een Nederlands gezin dat daar vakantiehuisjes verhuurt. Ze wordt aangenomen, maar merkt na een tijdje dat ook daar lang niet alles is wat het lijkt

Apres ski
De drieëntwintigjarige Manon woont na een verbroken relatie weer thuis, waar de spanningen tussen haar, haar ouders en zus Fleur te snijden zijn. Toch gaan ze als gezin op wintersport naar Oostenrijk. Op de tweede dag van hun vakantie raast een snowboarder door een skiklasje op een blauwe piste. Manon aarzelt niet en redt een meisje dat van schrik op de zwarte piste afstormt. Haar actie valt op en ze wordt gevraagd om voor de skischool te werken. Het ongeval blijkt het begin te zijn van serie akelige incidenten. Wat begon als een droombaan voor Manon, verandert in een nachtmerrie.
ISBN
9789044970012
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
A.W. Bruna Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
20-12-2012
Taal
Nederlands
Pagina's
733 pp.
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris