*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Het syndroom van Asperger

een gids voor ouders en hulpverleners

T. Attwood Taal: Nederlands

Paperback

€ 30,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Deze gids voor ouders en hulpverleners biedt een beschrijving en een analyse van de kenmerken van het syndroom van Asperger. Ook worden vele praktische strategieën geboden om de effecten van de stoornis te beperken.
Door het gehele boek zijn citaten en uitspraken van mensen met het syndroom opgenomen, om het begrip te bevorderen. De heldere stijl en overzichtelijke structuur maken dit boek tot een zinvolle bron van informatie voor ouders en hulpverleners.

Dr. Tony Attwood is klinisch psycholoog en werkt al ruim 25 jaar met mensen met het syndroom van Asperger.

'Toen bij mijn zoontje de diagnose Syndroom van Asperger werd gesteld, heb ik gelijk dit boek besteld. In duidelijke taal wordt uitgelegd wat het is en waarmee je als ouder/opvoeder rekening moet houden. Erg verhelderend! Goed boek, een aanrader voor een ieder die in zijn/haar omgeving te maken heeft met iemand met het syndroom van Asperger.' Uit: Bol.com
ISBN
9789026516726
Vorm
Paperback
Uitgever
Pearson Benelux B.V.
Druk
1e
Verschenen
06-08-2001
Taal
Nederlands
Pagina's
200 pp.
Genre
Geneeskunde
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris