Power Play

ebook

Tesla, Elon Musk en de gok van de eeuw

Tim Higgins Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 12,99

Power Play

ebook EPUB

€ 12,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

<>Het insiderverhaal van Tesla’s alles-of-nietsmethode om de auto-industrie te veroveren

'Fascinerend. [...] Het is een boeiend relaas over vallen en opstaan, over een turbulente zoektocht naar het uiterste.'AD

Elon Musk is een van de meest controversiële ondernemers ter wereld. Volgens sommigen een visionair, volgens anderen een oplichter. Gehaat vanwege zijn buitensporige gedrag en tweets, maar onbetwistbaar succesvol met zijn Tesla Model 3.

Waar de eerste modellen exorbitant duur waren, was Model 3 Musks antwoord op elektrische auto’s voor het grotere publiek. Het model waarmee hij hoopte de concurrentie met Ford, Toyota en Volkswagen aan te gaan.

Power Play vertelt over Tesla's drijfveer om de autoindustrie te veroveren. Het gaat over macht, roekeloosheid en succes, de briljante innovaties en de mislukkingen, de moordende concurrentiestrijd en de onvoorspelbare Elon Musk himself.

'Een masterclass verhalende journalistiek over het buitengewone verhaal achter Tesla's ontwikkeling tot een van de meest fascinerende bedrijven van de 21e eeuw.' Bradley Hope, auteur van Billion Dollar Whale

ISBN
9789000370054
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Spectrum
Druk
1e
Verschenen
19-08-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
256 pp.
Genre
Literaire non-fictie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks2 : libris