*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

De nieuwe economie

Hoe gaat de technologie de wereld veranderen en wat betekent dit voor ons?

Tim O'Reilly Taal: Nederlands

Paperback

€ 10,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Tim O'Reilly is het geweten van Silicon Valley. Als vooraanstaand denker uit dit centrum van innovatie legt hij uit hoe nieuwe technologieën onze wereld gaan veranderen. Nu van €29,99 voor € 10,00 OP=OP Wat hebben zelfrijdende auto's, on demand-dienstverlening, kunstmatige intelligentie en inkomensongelijkheid met elkaar gemeen? Het zijn signalen dat we halsoverkop afstormen op een wereld die door technologie wordt bepaald, op manieren die we niet begrijpen en waarvoor we alle reden hebben bang te zijn. Maar weinigen hebben zo'n vooruitziende blik voor nieuwe technologieën al Tim O'Reilly. In De nieuwe economie onderzoekt hij de dringende vraag hoe wij de technologieën die we creëren de baas kunnen blijven, voordat zij ons de baas worden. Welke keuzes moeten nú gemaakt worden om in de toekomst een wereld te krijgen waarin we willen leven?
ISBN
9789045212272
Vorm
Paperback
Uitgever
Karakter Uitgevers BV
Druk
1e
Verschenen
15-03-2018
Taal
Nederlands
Pagina's
512 pp.
Genre
Algemeen
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris