Het ABC van Reiki

de 800 meest gestelde vragen over Reiki

VALKENBURG-WALSTEIJN, E. Taal: Nederlands

Paperback

€ 22,50

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Els Valkenburg-Walsteijn
Het ABC van Reiki
Beantwoordt meer dan 800 vragen over Reiki!
bindwijze: paperback
formaat: 17 x 24 cm
omvang: 320 blz.
illustraties: zwart/wit
prijs: 22,50
ISBN: 978 90 6378 612 0

Deze vragen zijn vanuit de praktijk opgetekend en daardoor niet alleen van belang voor iemand die (nog) niets van Reiki weet, maar ook voor de ervaren leraar.
Veel van de behandelde onderwerpen werden nooit eerder beschreven, waardoor Het ABC van Reiki een uiterst volledig naslagwerk is geworden. Het ABC van Reiki is nuchter en praktisch van opzet en is daardoor tevens toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is in Reiki.

Els Valkenburg-Walsteijn schrijft met gevoel en respect over de verschillende stromingen en overtuigingen in de Reiki-wereld en zet daarmee een universeel concept neer, dat daardoor niet alleen aan sluit bij de algemene Reiki-filosofie, maar dat tevens tal van raakvlakken biedt met eraan gelieerde disciplines, therapieën en tradities.

Het ABC van Reiki is een uiterst compleet en rijkelijk geïllustreerd vademecum en biedt door zijn opzet zowel een nieuw concept met een hoog onderscheidend vermogen, als een grote toegevoegde waarde op eerder verschenen boeken over dit onderwerp.

Het ABC van Reiki biedt een onmisbare aanvulling op de reeds gevestigde Reiki-literatuur en mag in geen enkele professionele bibliotheek ontbreken.

Kijk voor meer informatie op www.het-abc-van-reiki.nl
ISBN
9789063786120
Vorm
Paperback
Uitgever
Schors V.O.F., Uitgeverij
Druk
1e
Verschenen
18-03-2005
Taal
Nederlands
Pagina's
301 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris