De chirurgijn

Vincent Nora Taal: Nederlands

Paperback

€ 9,95

Op werkdagen voor 23.59 uur besteld, binnen 1-2 dagen bezorgd
De chirurgijn

Paperback

€ 9,95

Nieuwe boeken gratis bezorgd vanaf € 17,50 binnen NL*
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad

Michiel verliest in de achttiende eeuw zijn vrouw doordat zij wordt vermoord tijdens een overval. Hij kan het gemis niet aan en zoekt naar een manier om haar tot leven te wekken, opdat zijn droom om samen oud te worden alsnog in vervulling kan gaan. In Amerika vindt hij wat hij zoekt; een god, gevangen in een beeldje, met de macht over leven en dood.

Om zijn vrouw tot leven te wekken moet Michiel een aantal bloederige offers brengen. Hij ziet zich genoodzaakt om ook zijn eigen leven te verlengen. Langzaam verandert de hulpvaardige en zorgzame Michiel in een gewetenloos monster dat nog maar één ding wil.

Als hij uiteindelijk, in onze moderne tijd, het laatste deel voor zijn vrouw vindt dat hij nodig heeft, deinst Michiel er niet voor terug om iedereen die in de weg staat uit de weg te ruimen. Maar juist dan vindt hij een tegenstander op zijn weg, die ten koste van alles haar eigen geliefde tracht te redden.
_ _ _

Vincent Norá woont en werkt in Utrecht. Van jongs af aan interesseert hij zich voor het occulte en het alternatieve. Zijn schrijfstijl is vlot en prettig om te lezen.
Als auteur verkent hij onze diepste angsten: de angst voor de dood, de angst niet goed genoeg te zijn en de angst voor het onbekende. Wat hij in zijn verhalen naar voren wil laten komen, is hoe mensen reageren als ze daarmee worden geconfronteerd.
ISBN
9789490767358
Vorm
Paperback
Uitgever
Zilverspoor
Druk
1e
Verschenen
27-11-2013
Taal
Nederlands
Genre
Thrillers & misdaad
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris