Kort begrip van Kei

Paperback

€ 22,50

Dit artikel kunt u momenteel niet bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels. Bekijk de winkelvoorraad hieronder ↓
Koop lokaal, ook online!
Bekijk winkelvoorraad
Ik wil advies
Vraag de boekhandel

Op 12 juli 2016 heeft de Eerste Kamer vier wetsvoorstellen in het kader van het programma Kwaliteit en Innovatie rechtspraak (KEI) aangenomen. De (bestuursrechtelijke en) civiele rechtspleging zal zich hiermee voortaan grotendeels in een digitale omgeving afspelen, maar ook overigens wordt ons burgerlijk procesrecht ingrijpend gewijzigd. Inwerkingtreding van de wetgeving zal gefaseerd vanaf begin 2017 plaatsvinden, afhankelijk van de uitkomst van 'go/no go'-beslissingen met betrekking tot de digitale systemen en afhankelijk van het succes van pilots.

Dit boek behandelt in kort bestek en op praktische wijze alle aspecten van het nieuwe procederen in een digitale omgeving. Het boek is bestemd voor de rechtenstudent en voor de praktijkjurist, die zich tijdig op KEI wil voorbereiden. Bijlagen bij het boek zijn een doorlopende tekst van Boek 1 van het Wetboek van Burgerlijke Rechtsvordering (art. 1-429 Rv), zoals die bepalingen na inwerkingtreding zullen luiden, het Besluit digitalisering, zoals inmiddels in het Staatsblad gepubliceerd, en een opgave van over KEI inmiddels verschenen literatuur.

ISBN
9789463170475
Genre
Verschenen
28-06-2016
Bindwijze
Paperback
Druk
5e
Taal
Nederlands
Geen recensies beschikbaar.
Je hebt recent geen producten bekeken
pro-mbooks2 : libris