Splinter Chabot, Khalid Boudou en Aimée de Jongh schrijven geschenk 3PAK

woensdag 14 april 2021

Bekende auteurs Splinter Chabot en Khalid Boudou en graphic novelmaker Aimée de Jongh schrijven voor 3PAK, het geschenk van de Boekenweek van Jongeren, drie korte verhalen die jongeren aanspreken.

Bekende auteurs Splinter Chabot en Khalid Boudou en graphic novelmaker Aimée de Jongh schrijven voor 3PAK, het geschenk van de Boekenweek van Jongeren (17-26 september) , drie korte verhalen die jongeren aanspreken.

Boekenweek van Jongeren
Door middel van de gratis bundel 3PAK (ook online te lezen voor bibliotheekleden via jeugdbibliotheek.nl), scholentournee Literatour en de prijs voor het Beste Boek voor Jongeren kunnen jongeren in het voortgezet onderwijs en het mbo geïnspireerd worden door boeken die écht bij ze passen. Dit jaar bepalen jongeren zelf hoe hun Boekenweek eruit ziet, vandaar de keuze voor de naamsverandering naar Boekenweek van Jongeren. Een focusgroep van jongeren werkt op dit moment aan het bepalen van de huisstijl, de keuze voor de hashtags en het kiezen van aansprekende influencers. Zo kan straks met recht gezegd worden: dit wil jij lezen!

pro-mbookslibr2 : libris