Ebooks

Ebook van de Week

Van € 13,99 voor € 4,99
Actieperiode: 17 t/m 23 maart

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

white text

white text

De feelgoodromans van Jill Mansell vol humor en romantiek lees je nu voor maar €4,99 p.s.

Bekijk alle ebooks

Deze actie loopt van 1 t/m 31 maart

Vinex, de nieuwe thriller van Bernice Berkleef, koop je t/m 31 maart van € 9,99 voor maar € 4,99

Vinex

Bernice Berkleef

€ 4,99
Hein en Simone verruilen hun appartement in het hippe Amsterdam-Zuid voor een landelijk gelegen nieuwbouwwijk in Amstelveen.Ondanks het grotere huis en de natuur om hen heen komt de burgerlijkheid van de Vinex-wijk hen algauw tegen te staan. Maar onder die schijn van braafheid gaat het nodige schuil... Een buurvrouw die niet gelukkig is in haar huwelijk en de grenzen opzoekt. Een agente die in de ziektewet is beland en een klein privéonderzoek start om zich maar nuttig te voelen. Een tiener die in een pleeggezin is geplaatst en een ijzingwekkende ontdekking doet. Op hun eigen manier gaan ze allemaal stukje bij beetje over de schreef, totdat het tijdens een buurtfeest volledig uit de hand loopt.

11 maart t/m 19 maart is het Boekenweek! Het thema van deze editie is 'Ik ben alles'

Bekijk alle ebooks

Deze mooie ebooks koop je de hele maand extra voordelig

Genomineerd voor Hebban Thrillerprijs: Het verkeerde meisje van Angelique Haak koop je t/m 15 april van €8,99 voor €4,99

Het verkeerde meisje

Angelique Haak

€ 4,99
Op een ochtend wordt Amelie van haar fiets getrokken door een man met een angstaanjagend masker op. Hij sluit haar op in een donkere ruimte. Amelie snapt niet waarom de ontvoerder juist háár moest hebben. Is het hem te doen om losgeld van haar rijke vader? Speelt haar dubieuze bijna ex-echtgenoot Vince een rol in het geheel? Of heeft haar ontvoerder zich vergist en is zij simpelweg het verkeerde meisje?

8 maart was het Internationale vrouwendag

Bekijk alle ebooks

Indrukwekkende, eerlijke, mooie en verhalen van en over vrouwen nu tijdelijk vanaf €3,99 p.s.

Diverse toptitels nu vanaf €3,99 p.s.

Bekijk alle ebooks

Deze actie is geldig van 1 t/m 31 maart

 

Icon -klantenserviceHeeft u een vraag aan onze klantenservice ebooks en ereaders? Kijk eerst bij de meestgestelde vragen of mail naar [email protected] Onze ebook-expert helpt u graag! 

pro-mbooks2 : libris