juni

Alex Boogers over Tweestrijd

vrijdag 4 juni 2021

Onze eerste Boekenweekactiviteit is een optreden van schrijver Alex Boogers.

Hij zal speciaal voor het Boekenweekthema Tweestrijd (een veelvoorkomend thema in zijn boeken) voordragen en zijn boeken achteraf signeren.

Vanwege de nog geldige coronamaatregelen zijn er maar beperkt plaatsen beschikbaar, reserveer dus snel via [email protected]. De toegang is gratis.

Ook kunt u een persoonlijk gesigneerd exemplaar van één van zijn boeken bestellen bij ons wanneer u er niet bij kunt zijn.

Meer informatie

Toine Heijmans over Zuurstofschuld

zaterdag 5 juni 2021

Toine Heijmans luistert onze Boekenweek op met een bezoek waarbij hij kort vertelt over zijn nieuwste roman Zuurstofschuld en signeert achteraf. Over het boek:
Zuurstofschuld is het adembenemende verhaal van klimvrienden Lenny en Walter, die hun dromen najagen in de Alpen en de Himalaya, en daarmee hun lot bezegelen. Ze dragen de verhalen van de grote alpinisten met zich mee, en zoeken samen een manier om geschiedenis te schrijven. Maar in de ijle lucht gelden andere wetten. Tien jaar na het verschijnen van zijn veelbekroonde bestseller Op zee neemt Toine Heijmans de lezer opnieuw mee naar een onverbiddelijke wereld, met een roman over vrijheid en vriendschap, storm en lawines, en de gevolgen van radicale keuzes. Wat de bergen met de mens doen, en wat de mens doet met de bergen, daar gaat het om.

De toegang is gratis maar het aantal bezoekers beperkt door de nog geldende coronaregels. Meld u aan via [email protected].

En kunt u er niet bij zijn reserveer dan gerust een persoonlijk gesigneerd exemplaar van één van zijn boeken!

 

Zaterdag 5 juni om 15.00u

Oude Markt 5, Vlissingen

Meer informatie