september

Koopzondag 13.00-17.00 uur

zondag 27 september 2020

oktober

Marco Kunst over Het Verlangen van de prins

vrijdag 2 oktober 2020

Een raadselachtige geschiedenis, een eeuwenoud schip en een vloek...
Op een dag verschijnt een mysterieuze driemaster in de haven van het dorp waar Lode woont. Lode herkent in het boegbeeld meteen de geheimzinnige prins die hem regelmatig in zijn dromen bezoekt.
Als het schip aanlegt vormen de zeilen zich tot een majestueuze circustent. Lode glipt aan boord en volgt vanuit een schuilplek stiekem de merkwaardige voorstelling. Maar dan gaat alles mis: hij raakt verstrikt in de zeilen en kan het schip die nacht niet meer verlaten. De volgende ochtend blijkt hij getroffen door de vloek van de prins: wie eenmaal aan boord van de prins heeft gedroomd, moet voor altijd aan boord blijven.
Lode maakt nieuwe vrienden en leert alles over de raadselachtige geschiedenis van het eeuwenoude schip. Ondertussen gloort er hoop bij de bemanningsleden, want wie weet heeft Lode de sleutel in handen om de vloek van de prins op te heffen… Marco Kunst heeft al vele mooie en ook bekroonde jeugdboeken op zijn naam staan en we zijn er dan ook trots op dat hij op 2 oktober aanstaande, tijdens de Kinderboekenweek, wil komen vertellen over dit nieuwste boek van hem. Toegang is gratis maar aanmelding is verplicht i.v.m. beperkt aantal plaatsen en registratie vanwege de RIVM richtlijnen. Aanmelden kan via [email protected]

 

Vrijdag 2 oktober van 13.00 tot 14.00u

Meer informatie