juni

Interview en signeersessie met Simone van der Vlugt

vrijdag 25 juni 2021

Interview en signeersessie met Simone van der Vlugt in Vlissingen

 

Op uitnodiging van ZB en Boekhandel ’t Spui, komt Simone van der Vlugt, op vrijdag 25 juni 2021 om 15.00 uur naar Vlissingen. We kijken ernaar uit om weer publiek te mogen ontvangen, er is plaats voor 40 personen. De activiteit wordt gehouden in Boekhandel

’t Spui, Oude Markt 5, Vlissingen. Kaarten kosten € 5 (incl. individueel hapje en drankje) en aanmelden kan via dezb.nl/simonevandervlugt, aan de balie in Boekhandel ’t Spui of in ZB Vlissingen.

Simone van der Vlugt is een van Nederlands grootste en veelzijdige schrijfsters. Kinderen, jongeren en volwassenen; ze weet een breed publiek in vervoering te brengen met haar verhalen.

Haar nieuwste historische roman De kaasfabriek (2020) vertelt het verhaal van twee vooruitstrevende vrouwen; een moeder en een dochter die hun plek in een veranderende maatschappij proberen te vinden.

Het interview wordt verzorgd door Jeanine Naerebout en Amanda Dietrich van ZB. Tijdens het interview kan het publiek ook vragen stellen. Daarna is er gelegenheid om Simone van der Vlugt te ontmoeten, een boek te kopen en te laten signeren.

 

Deze activiteit is mede mogelijk gemaakt door een bijdrage uit het Coronasteunfonds van het landelijke Letterfonds.

Meer informatie