Alice Oseman

Alice Oseman werd in 1994 geboren in Kent, Engeland. Ze studeerde af aan de universiteit van Durham en schreef meerdere YA-boeken, waaronder Liefdeloos, Deze winter en natuurlijk de bestsellerserie Heartstopper.

Het nieuwste boek van Alice Oseman

Uniek: De Nederlandse editie bevat exclusieve schutbladen

Solitaire

Alice Oseman

€ 21,99
Mijn naam is Tori Spring.Ik hou van slapen en van bloggen. Vorig jaar - vóór al dat gedoe met Charlie en voordat ik de harde realiteit van examens en universitaire aanmeldingen onder ogen moest zien, en het feit dat ik op een dag echt met mensen zal moeten gaan praten – had ik vrienden. Alles was toen heel anders dan nu.Nu is er Solitaire. En Michael Holden. Ik weet niet wat Solitaire probeert te doen, en ik geef niet om Michael Holden. Echt niet.Solitaire is een wijs en meedogenloos eerlijk verhaal over een van de onvergetelijke personages uit de successerie Heartstopper. Deze editie heeft exclusieve bedrukking van de binnenzijde van het omslag.


                      

Lees ook van Alice Oseman

Liefdeloos

Alice Oseman

€ 22,99
Indringend verhaal van Heartstopper-auteur Alice Oseman.Over Heartstopper:"Ronduit verrukkelijk. Lief, romantisch, vriendelijk. Prachtig tempo. Ik vond dit boek geweldig." Rainbow Rowell, auteur van Carry OnGeorgia is nog nooit verliefd geweest en ze heeft ook nog nooit iemand gekust – maar als fanfic-geobsedeerde romanticus weet ze zeker dat ze ooit iemand zal vinden. Als ze met haar beste vrienden Pip en Jason naar de universiteit gaat, is Georgia klaar om de liefde te vinden. En met haar extraverte kamergenoot aan haar zijde en een plaats in de Shakespeare Society, lijkt haar tienerdroom steeds dichterbij te komen. Maar door haar romantische plan drijft ze steeds verder van haar vrienden af. Ze vraagt zich af waarom liefde zo gemakkelijk lijkt voor anderen, maar niet voor haar. De woorden die ze naar haar hoofd geslingerd krijgt – aseksueel, aromantisch – maken Georgia onzekerder dan ooit over haar gevoelens. Is ze voorbestemd om liefdeloos te blijven? Of is ze al die tijd op zoek geweest naar het verkeerde?• Standalone van de succesvolle Heartstopper-auteur, vertaald uit het Engels door Niels van Eekelen• Hartverscheurende verkenning van aseksualiteit, aromantiek en de betekenis van ware liefde• Liefdeloos laat zien dat liefde zoveel meer is dan romantiek alleen• Herkenbare personages die je nog lang zullen bijblijven• Een wijs en zeer geestig verhaal over ontdekken en accepteren wie je bentVan Alice Oseman verscheen eerder:Heartstopper deel 1 – Nick en Charlie ontmoeten elkaar…Heartstopper deel 2 – Nick en Charlie worden verliefd…Heartstopper deel 3 – Nick en Charlie in de stad van de liefde…Heartstopper deel 4 – Nick en Charlie hebben elkaar meer dan ooit nodig…
pro-mbooks3 : libris