Rick Riordan

Rick Riordan is de auteur van de immense populaire Percy Jackson-serie – waarvan tot dusverre elk deel een #1 New York Times-bestseller werd – en de internationale bestsellerseries De avonturen van de familie Kane, Helden van Olympus, Magnus Chase en de goden van Asgard en De beproevingen van Apollo. Zijn boeken worden in meer dan 41 landen uitgegeven.

De avonturen van de familie Kane 1

De rode piramide

Rick Riordan

€ 20,99
Rick Riordan komt met een opwindende nieuwe serie: De avonturen van de familie Kane, waarin de lang verloren gewaande Egyptische goden weer tot leven komen! Van De rode piramide werden in de V.S. in de eerste week na verschijnen maar liefst 100.000 exemplaren verkocht.Nadat hun moeder stierf hebben Sadie en Carter elkaar nauwelijks meer gezien: Sadie woont bij hun grootouders, en Carter zwerft met hun vader, de beroemde Egyptoloog Julius Kane, over de wereld. Tot Kane zijn kinderen weer bijeenbrengt in Londen voor een experiment; een experiment dat gruwelijk misloopt. Kane wekt per ongeluk de afschrikwekkende Egyptische god Seth tot leven. Kane verdwijnt spoorloos en Sadie en Carter komen erachter dat nog meer Egyptische goden tot leven dreigen te komen. Kunnen zij het geheim van hun familie ontrafelen voor het te laat is?


                      © Becky Riordan

Percy Jackson wordt verfilmd

Bekijk hier de aankondiging op Disney + en de aankondiging van Rick Riordan zelf

Verschijnt 2 mei, reserveer nu

De zon en de ster

Rick Riordan ; Mark Oshiro

€ 20,99
Volg Nico en Will naar de OnderwereldNico di Angelo, zoon van Hades, heeft het niet gemakkelijk gehad. Maar sinds kort heeft hij een eigen zonnestraal in zijn leven - letterlijk. Samen met zijn vriendje Will Solace, zoon van de zonnegod Apollo, kan hij alles aan.Maar als Nico de titaan Bob uit de Tartarus om hulp hoort roepen, moet hij wel gaan helpen: zijn nachtmerries en een profetie van Rachel Dare maken dat wel duidelijk. Nico wil niet van Will gescheiden worden, maar hoe kan hij de zoon van een zonnegod vragen om de diepste diepten van de onderwereld in te gaan? Zou hij dat wel overleven?Will is niet van plan om Nico in zijn eentje te laten gaan, dus trekken ze samen de Tartarus in, waar hun relatie tot het uiterste getest zal worden. En wat betekent het dat Nico volgens de profetie iets van gelijke waarde zal moeten achterlaten?Lees in deze unieke samenwerking tussen auteurs Rick Riordan en Mark Oshiro wat er gebeurt na De beproevingen van Apollo.

Ook verkrijgbaar als ebook en/of luisterboek

Bekijk meer
pro-mbooks3 : libris