Welkom bij Boekhandel Jacques Baas

*** LET OP! ***

Er worden tickets verkocht op marktplaats waarbij onze naam wordt gebruikt.

Wij verkopen NOOIT iets op marktplaats. Wij zijn dit dus niet! Trap er niet in.

 

***VACATURE***

Wij hebben maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan.
Ook wij merken dat vooral jongeren mentaal erg veel last hebben van de Corona epidemie.
Daarom hebben we besloten om ruimte te maken voor iemand met een tussenjaar. Wellicht weet je nog helemaal niet wat je wilt studeren. Misschien weet je het wel, maar ben je er nog niet klaar voor. Wij willen je graag begeleiden.
Ons werk is enorm veelzijdig: economie, communicatie, rechten, horeca, psychologie, letteren, etaleren, evenementenorganisatie, verkoop, marketing, wij doen het allemaal, en nog veel meer.
Wij bieden een afwisselende werkplek. Je werkt minimaal 20 uur per week, zowel in horeca als boekhandel. Uren en rooster in overleg. Startdatum in overleg, maar natuurlijk na je examens. Elke week is er tijd voor een goed gesprek.
We werken in een gezellige, veilige omgeving vol uitdagingen.
Salaris conform CAO Boek- en kantoorvakhandel.
Wij zouden het leuk vinden als je weet wat Booktok is, en boeken leest voor je plezier.
Je gaat examen doen op VWO, HAVO of VMBO-t.
In de zomervakantie ben je minimaal 3 weken beschikbaar.
Samen gaan we op zoek naar jouw talenten en hoe je ze in kunt zetten in het leukste bedrijf van Driebergen!
Stuur een mail met jouw CV en motivatie naar [email protected] t.a.v. Manda Heddema. Doe dat voor 1 mei. Op die manier kunnen we alles regelen voor de examens beginnen. Dan zit er rust in je hoofd op het moment dat je moet presteren en dat is altijd beter.

 

___________________________________________________________________________

Bij boekhandel Jacques Baas kunt u als boekenliefhebber uw hart ophalen. Dwaal langs onze boekentafels en kasten met duizenden boeken. U vindt bij ons vanzelfsprekend literatuur, poëzie, jeugdliteratuur, thrillers, kookboeken, maar ook specialistische boeken op het gebied van o.a. antroposofie, esoterie, godsdienst, filosofie en gezondheid. Maak ook kennis met onze gezellige brasserie in de boekhandel voor koffie, thee, frisdrank, wijn en bier. Of voor een heerlijke lunch. 

Op deze website kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen of afhalen in de winkel. Voor veel boeken geldt "Voor 23u00 besteld, de volgende werkdag in huis" én al uw boekbestellingen worden vanaf  €17,50 gratis verzonden. Die kosten nemen wij voor onze rekening.

Advies kunnen we u hier helaas niet direct op maat geven, maar daarvoor nodigen we u graag uit in onze prachtige winkel met brasserie aan de Traaij. Ook daar zijn we u heel graag van dienst.

Manda Heddema, eigenaresse Boekhandel Jacques Baas

Openingstijden:                                
ma     13.00-18.00 uur                      Traaij 4C 3971 GN Driebergen
di-vrij 09.00-18.00 uur                      tel: 0343-518 571

za       09.00-17.00 uur                      [email protected]

Activiteiten bij Jacques Baas

01
jun
Anansi Tour Anansi gaat op tour! Meer informatie
04
jun
Rosita Steenbeek signeert Onlangs verscheen de nieuwe grote roman van Rosita Steenbeek over Julia, de enige dochter van keizer Augustus. Meer informatie
15
jun
Leesclub Jacques Baas - Wormmaan Woensdag 15 juni bespreken we tijdens de Leesclub van Jacques Baas het boek Wormmaan. Meer informatie

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
Rateiland | Jo Nesbo | 9789403138411 € 23,99

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 20 t/m 26 mei 2022

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Nieuw verschenen: een nieuwe Lucinda Riley

De geheimen van de kostschool

Lucinda Riley

€ 24,99
In de spannende roman De geheimen van de kostschool van Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen wordt op een kleine, exclusieve kostschool in Norfolk een leerling dood aangetroffen. De schokkende gebeurtenis is volgens het schoolhoofd een tragisch ongeval, maar de politie is daar niet zo zeker van. Detective Jazz Hunter wordt op de zaak gezet en probeert door te dringen in de gesloten wereld van de kostschool. Maar al snel nemen de gebeurtenissen een verontrustende wending, en blijkt er veel meer aan de hand dan een noodlottig ongeval. Jazz komt steeds meer te weten over de docenten, leerlingen en oud-leerlingen van de school, maar als een van de verdachten vermist wordt en er in de kelder een gruwelijke ontdekking gedaan wordt, weet Jazz dat ze snel moet handelen. De kostschool verbergt geheimen die duisterder zijn dan Jazz ooit had kunnen vermoeden… De geheimen van de kostschool is een razend spannend verhaal waarin familiebanden en hartverscheurende geheimen centraal staan, met in het middelpunt een stoere detective, die haar eigen keuzes durft te maken en altijd haar intuïtie volgt. ‘Gruwelijk spannend, vanaf de eerste pagina. Voor je het weet, ben je vijfhonderd bladzijden verder en sla je de roman met een zucht dicht.’ – Nederlands Dagblad ‘Riley is de populairste auteur van Nederland.’ — De Telegraaf

Boekennieuws

De magische halsband & Mus & kapitein Kwaadbaard en de koers naar de Kraken winnen de Kinderjury 2022

22-5-2022 Thomas van Grinsven & Rutger Vink hebben met hun boek De magische halsband de Kinderjury 2022 gewonnen in de..

Auteur Jeroen Brouwers (82) overleden

11-5-2022 De schrijver, polemist en essayist Jeroen Brouwers is overleden, meldt zijn uitgever Atlas Contact. Hij won vorig jaar de Libris..

Wormmaan van Mariken Heitman wint de Libris Literatuur Prijs 2022

9-5-2022 Wormmaan van Mariken Heitman heeft de 29ste Libris Literatuur Prijs gewonnen en het bijbehorende prijzengeld van 50.000 euro. De..
Lees verder
pro-mbooks3 : libris