Ebooks

Ebook van de Week

Van € 11,99 voor € 4,99
Actieperiode: 19 t/m 25 februari 2021

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Liefde in de Lage Landen koop je t/m 28 februari van €14,99 voor maar €5,99

Liefde in de Lage Landen

Mirjam Janssen

€ 5,99
Een portret van Nederland in 15 huwelijken De geschiedenis van een land is te beschrijven als een opeenvolging van politieke gebeurtenissen, als een reeks economische successen, als het ontstaan van een natie. Maar ook als een serie huwelijken, want die vormen een graadmeter voor veel maatschappelijke veranderingen. In Liefde in de Lage Landen trekken verspreid over zes eeuwen vijftien verbintenissen voorbij die kenmerkend zijn voor een tijd en klasse, en voor Nederland in een bepaalde periode. Hoe kwamen die huwelijken tot stand? Konden de echtelieden in vrijheid voor elkaar kiezen? Onder welke voorwaarden mochten ze scheiden? Wat gebeurde er als ze verliefd werden op iemand van hetzelfde geslacht? Welke regels stelden de overheid en de kerk? En waardoor verloor het huwelijk zijn status als heilig instituut? Terwijl het land om hen heen verandert, maken onder meer Willem van Oranje en Charlotte de Bourbon het begin van de Opstand mee, delven Wilhelmina van Pruisen en Willem V het onderspit tegen de Fransen, ondersteunt Adelheid Solger haar man Johan Rudolph Thorbecke bij zijn hervormingen, verzetten Heleen Rietberg en Piet Kuipers zich tegen de Duitse bezetters, dagen de provo’s Luud Schimmelpennink en Afrain Groot de naoorlogse regenten uit en sluiten Anne Marie Thus en Helene Faasen het eerste homohuwelijk. Iedere liefde heeft een ander decor. En alle momentopnamen samen vormen een portret van Nederland.

10 jaar geleden werd Stanley Hillis, een van Nederlands grootste criminelen vermoord.
Koop het ebook 'De kouwe ouwe' nu t/m 1 maart van €7,99 voor €4,99

De kouwe ouwe

Martijn Haas

€ 4,99
Stanley Hillis, alias 'De Kouwe Ouwe', werd in 2011 geliquideerd. Hij was een van de meest gevreesde Nederlandse gangsters. Begonnen als kruimeldief en bankrover in de jaren zeventig maakt hij, veelal opererend op de achtergrond, vanaf de jaren tachtig carrière in de georganiseerde misdaad. Hij groeit uit tot een ware godfather, geroemd en gevreesd om zijn eigengereidheid, intelligentie en brute machtsvertoon.Maar wie was die vriendelijk ogende man eigenlijk en waarom weten we zo weinig van hem? Hoe machtig washij? Was hij daadwerkelijk de baas van Willem Holleeder? En waarom moest hij dood?In De Kouwe Ouwe gaan Martijn Haas en Vico Olling op zoek naar de sporen van Stanley Hillis. Aan de hand van uitgebreide research en talloze interviews laten ze de opkomst en ondergang zien van de capo di tutti capien de machtige groep die hij om zich heen had verzameld, en schetsen daarmee tevens veertig jaar Nederlandse misdaadgeschiedenis.

Introductieprijs t/m 16 februari! Nu tijdelijk van €12,99 voor €7,99

Love Phobia

Hannah Cuppen

€ 12,99
'Would you like to have a relationship but do you find that your partner always withdraws? Do you keep falling in love with someone who is already taken? Or do you have the tendency to keep the other person at a distance, just as they are beginning to develop feelings for you? If you keep ending up in situations like this, you might recognise the dance of pursuit and withdrawal. You’re not the only one! The fundamental conflict between our need for intimacy and our need for freedom creates this game of pursuit and withdrawal, of attracting and repelling. It imprisons us in destructive dependency relationships. This book explains why people with fear of abandonment attract people with fear of commitment. With great clarity and openness Hannah Cuppen offers insight and shows which steps you can take towards greater self-esteem, self-love and connection. If you want to stop your ‘love-phobic’ dance and become available for love again, this book will show you the way. Hannah Cuppen is therapist, trainer and bestselling author. Before her first book was published in 2014 (the Dutch edition of Love Phobia), she had spent ten years running her own psychotherapy practice. Throughout her training she specialized in the dynamic of fear of abandonment and fear of commitment. Her book Love Phobia became a bestseller in The Netherlands, and has now sold more than 100,000 copies. “Love Phobia is a masterpiece! It is one of the most insightful and helpful books on love I have read. I recommend it to you wholeheartedly.” – Robert Holden, author of Loveability and Finding Love Everywhere.

Nieuw! Noorderlicht van Mariska Overman. Het ebook koop je t/m 5 maart van €6,99 voor €4,99

Noorderlicht

Mariska Overman

€ 4,99
Noor is Nederlands. Frode is Deens. Magnus is Engels. Katja is Duits. Ze hebben elkaar ontmoet op een online literair forum. Een van hen had een idee. Nu bevinden ze zich op een zeilschip in de ijzige winterkou van Noorwegen. Net als de andere passagiers zijn ze op zoek naar het befaamde noorderlicht. Maar ze zijn ook op zoek naar een slachtoffer: iemand moet dood. Dat hebben ze afgesproken. Maar zo simpel blijkt het niet te zijn.

Februari is de Maand van de Spiritualiteit. Lees deze ebooks nu met 50% korting

Bekijk alle ebooks

Deze actie is geldig t/m 28 februari. De korting is al in de getoonde prijs verwerkt

Introductieprijs t/m 2 maart! Nu tijdelijk van €11,99 voor €6,99

Ik zie, ik zie..

Ellie Marney

€ 6,99
Ik zie, ik zie is een razendspannende thriller van Ellie Marney voor fans van Mindhunter en The Silence of the Lambs. Voor lezers van 15 jaar en ouder.1982. De 18-jarige Emma en Travis worden door de FBI benaderd om jonge seriemoordenaars in de gevangenis te interviewen. De FBI hoopt dat zij door hun jonge leeftijd nieuwe informatie loskrijgen in deze cold cases. Algauw worden ze echter opgeschrikt door nieuwe moorden: iemand heeft het op tieners gemunt. De tijd dringt en de enige die hen kan helpen is de beruchte seriemoordenaar Simon Gutmansson. Deze 19-jarige meestermanipulator heeft zijn oog op Emma laten vallen. Welk spel speelt hij met haar? En wat weet Simon over de moordenaar die actief is?

60 thrillers met 50% korting

Bekijk alle ebooks

De actie loopt t/m 28 februari. De korting is al in de getoonde prijs verwerkt

Icon -klantenserviceHeeft u een vraag aan onze klantenservice ebooks en ereaders? Kijk eerst bij de meestgestelde vragen of mail naar [email protected] Onze ebook-expert helpt u graag! 

pro-mbookslibr3 : libris