Ebooks

Ebook van de Week

Van € 12,99 voor € 4,99
Actieperiode: 12 t/m 18 aug

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

white text

white text

Het Ebook 'Fortuna's kinderen' van Annejet van der Zijl koop je de hele maand augustus met 50% korting van €12,99 voor €6,49

Fortuna's kinderen

Annejet van der Zijl

€ 6,49
Zou anno 1875 iemand in San Francisco beseft hebben dat de deftige, schatrijke mevrouw de Fremery ooit geboren was als slavin? En dat ze als kind door haar vader naar Nederland was gesmokkeld omdat ze in haar geboorteland Amerika haar leven niet zeker was? Het nieuwste 'grote' boek van Annejet van der Zijl, met daarin verwerkt haar succesvolle Boekenweekgeschenk Leon & Juliette, is misschien wel haar meest ambitieuze ooit. Dit waargebeurde verhaal begint bij avonturier Leon Herckenrath die in 1818 zijn hart verloor aan de jonge slavin Juliette en volgt hun oudste dochter en haar Hollandse man tijdens hun avonturen in Californië ten tijde van de Goldrush. En hoe verging het hun nazaten, met hun ongebruikelijke erfenis van enorme weelde en een zwarte voorouder? Fortuna's kinderen is een twee eeuwen omspannende, verrassend actuele familiesaga over mensen die hun leven niet lieten begrenzen door risico's en hun liefdes niet door huidskleur.

Back to school: wist je dat je de politie niet betreden thrillers vaak ook voor je lijst mag lezen? Sla nu je slag!

Bekijk alle ebooks

Deze ebooks koop je t/m 31 augustus van €9,99 voor €4,99

Hele mooie ebooks vanaf €3,99 p.s.

Bekijk alle ebooks

Deze actie is geldig t/m 31 augustus

'Phoenix' van Bert Wagendorp van 1 t/m 31 augustus van €14,99 voor €6,99

Phoenix

Bert Wagendorp

€ 6,99
Winterswijk, 1847. Abel Sikkink is acht jaar oud als zijn ouders besluiten te emigreren naar Amerika. Maar het noodlot slaat toe en het schip waarmee ze naar hun eindbestemming varen, de Phoenix, vergaat. Abel overleeft als enige uit het gezin de ramp. Hij groeit op in een klein dorp in Wisconsin, tot hij zijn vleugels uitslaat en zijn vriend Kalle achternareist, die in New York carrière maakt als fotograaf. Daar opent zich een nieuwe wereld. Zo kruisen krantentycoon Gordon Bennett van The New York Herald, dichter Walt Whitman, actrice Ada Clare en de abolitionist John Brown zijn pad. Het is de vooravond van de Amerikaanse Burgeroorlog en Abel bereidt zich voor op een nieuwe rol: die van oorlogsverslaggever. Intussen blijft hij geobsedeerd zoeken naar de verantwoordelijken voor de ondergang van zijn familie.Phoenix is een zinderende roman over landverhuizers, diepe vriendschap, het noodlot en de tragische gebeurtenissen in het Amerika van de tweede helft van de negentiende eeuw. Phoenix is het eerste deel van een trilogie, gebaseerd op waargebeurde feiten.

'Onder asfalt' van Maarten van der Graaff van 1 t/m 31 augustus van €12,99 voor €6,99

Onder asfalt

Maarten van der Graaff

€ 6,99
Het is 1999. Op een zomeravond, rond de klok van tien, verdwijnen alle snelwegen. Modderige vlaktes blijven achter en er duiken schimmige figuren op die zichzelf de engelen noemen. Alina en Sinem, Shirley en Julian, Lennard en Simon, Raziël en Jeremiël: allemaal doorkruisen ze deze nieuwe wereld, op zoek naar antwoorden.Het is 2068. Ira woont in Dierenriem, een wijk in de Buitenste Randstad. Ze wantrouwt het gelijkmatige leven daar al langer, maar door de mysterieuze aandoening van haar moeder en de vondst van een bak vol oude systeemkaarten, lijkt niets meer te kloppen. Deze gebeurtenissen lokken haar steeds maar weer naar de snelweg, waar ze zich overgeeft aan het onbekende.Onder asfalt is de tweede roman van Maarten van der Graaff, een volstrekt origineel verhaal en de overdonderende opvolger van zijn debuut Wormen en engelen.

 

Icon -klantenserviceHeeft u een vraag aan onze klantenservice ebooks en ereaders? Kijk eerst bij de meestgestelde vragen of mail naar [email protected] Onze ebook-expert helpt u graag! 

pro-mbooks2 : libris