De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Paperback

€ 24,95

Op werkdagen voor 19:00 besteld, binnen 1-2 dagen thuisbezorgd
Gratis bezorging vanaf € 15,- (NL en BE)
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Verlengde retourtermijn: ruilen of retourneren tot 23 februari 2021
Koop lokaal, ook online!
{{promotion.PromotionName}}

Zijn ouders beginnen in de jaren vijftig met Dobla: een groothandel in bakkerijgrondstoffen voor ambachtelijke bakkers in Noord-Holland. Ruim zestig jaar later verkoopt Arthur Dontje dit bedrijf, inmiddels uitsluitend gespecialiseerd in chocolade decoraties, voor een astronomisch bedrag aan een Italiaanse firma. Dobla produceert op dat moment op drie verschillende continenten, levert aan 63 landen, heeft meer dan vijfhonderd mensen in dienst en een omzet van 55 miljoen euro. Het bedrijf is de grootste producent van chocolade decoraties ter wereld en heeft toonaangevende, internationale bedrijven als klant.

Onderweg naar dit punt heeft Arthur veel tegenwind ervaren. Leveranciers willen hem niet beleveren, banken dwarsbomen zijn dromen en plaatsen hem meerdere keren in bijzonder beheer, verzekeraars weigeren uit te keren op momenten dat het er echt op aan komt. Hoe bereik je dan toch zo’n succes in één mensenleven?

Het heeft te maken met een plan en een visie. Met de juiste mensen om je heen verzamelen, met (heel) groot denken en iedere dag weer scherp aan de wind zeilen. Met hindernissen onderweg zo snel mogelijk inkapselen en aan anderen overlaten, zodat je zelf het vizier op die stip aan de horizon kunt houden. Bovenal gaat het om risico’s durven nemen. “Soms gingen we zó schuin met de boot, dat het niet veel scheelde of de hele boel lag ondersteboven. Ik vond dat niet altijd leuk. Maar ik kon het ook niet laten. Het gevoel achteraf, als iedereen weer met droge kleren op de kade staat, is onbeschrijflijk. Pure vitamine.”

Was getekend: Arthur Dontje.

Dit boek vertelt het onwaarschijnlijke Pietje Bellverhaal van zijn leven. Ook online wil Arthur

(startende) ondernemers inspireren met zijn verhalen en tips. Kijk hiervoor op www.arthurdontje.nl

Trefwoorden: handleiding

ISBN
9789462961692
Vorm
Paperback
Uitgever
De CoPublishers
Druk
1e
Verschenen
23-11-2020
Taal
Nederlands
Pagina's
156 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris