De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

ebook Adobe PDF

€ 7,00

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
{{promotion.PromotionName}}

Schapen zijn boerderijdieren. In dit boek lees hoe ze leven, wat ze eten en hoe ze lammetjes krijgen. En je komt te weten waarom boeren schapen houden.
ISBN
9789461759887
Vorm
ebook Adobe PDF
Uitgever
Ars Scribendi B.V. h.o.d.n. Schoolsuppor
Druk
1e
Verschenen
08-11-2014
Taal
Nederlands
Pagina's
15 pp.
Genre
Naslagwerken
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr2 : libris