De boekhandel is dicht, maar we blijven bezorgen!

We mogen binnen de regels van het kabinet niet fungeren als afhaalloket, dit wil zeggen dat we momenteel alleen uw boeken bij u mogen bezorgen. En dat doen we met liefde. Hier vindt u meer informatie over de maatregelen rondom de coronacrisis.

Door de grote hoeveelheid bestellingen kan de wachttijd bij onze klantenservice langer zijn dan u van ons gewend bent. Onze excuses hiervoor. De snelste manier om een antwoord te krijgen op uw vraag is door een mail te sturen naar [email protected], met eventueel het betreffende ordernummer. Meer informatie op onze klantenservice-pagina's.

Vertraging Engelstalige boeken door Brexit

De Brexit zorgt momenteel voor grote vertraging in de aanlevering van boeken uit het Verenigd Koninkrijk. Daardoor kunnen we de getoonde levertijden bij Engelstalige boeken niet garanderen. 

Gebonden

€ 29,99

Dit artikel kun je momenteel niet via de website bestellen. Mogelijk is het wel op voorraad bij een van de aangesloten boekhandels.
Koop lokaal, ook online!
Ik wil advies
Vraag de boekhandel
{{promotion.PromotionName}}

Vergeving gaat niet over de ander maar over jou. Met vergeven hoef je niet te wachten tot de ander verandert of spijt betuigt. Het is een innerlijk proces, een daad van liefde voor jezelf die ook effect kan hebben op je relaties. Dit boek biedt zeven praktische ingangen tot vergeving en zelfvergeving. Elke ingang kan jou van pijn, oordelen, en oude beelden bevrijden. De stappen zijn simpel: je kijkt naar binnen naar wat er niet is gewerkt, je bent bereid dit los te laten, en je wordt vervolgens geholpen om het helende wonder van vergeving te ervaren. Het is een zachtmoedig en mild proces, dat jou vreugde, vrijheid en innerlijke vrede kan geven. De vele oefeningen en praktijkvoorbeelden zullen je helpen om vergeving toe te passen. Het is een fundamenteel boek dat je inzichten over vergeving radicaal kan veranderen. Het wonder van vergeving baseert zich op het gedachtegoed een cursus in wonderen, maar is zo geshreven dat het voor iedereen toegankelijk is. Het is zowel bestemd voor individuele vergevers als voor professionele begeleiders.
ISBN
9789020282719
Vorm
Gebonden
Uitgever
VBK Media
Druk
3e
Verschenen
26-11-2002
Taal
Nederlands
Pagina's
359 pp.
Genre
Theologie, Esoterie & Filosofie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris