Get a grip

Hoe je in vier stappen je professionele toekomst zelf in handen neemt

Mira Huypens Taal: Nederlands

Paperback

€ 29,99

Nog niet verschenen, beschikbaar vanaf 8-9-2021
Nog niet verschenen , beschikbaar vanaf 8-9-2021
Get a grip

Paperback

€ 29,99

Boeken gratis bezorgd vanaf € 15,- binnen NL en BE
Altijd de laagste prijs voor nieuwe Nederlandstalige boeken
Ruilen of retourneren binnen 14 dagen

Globalisering. Digitalisering. Werkonzekerheid. Als het gaat over werk en toekomst, lijken onrust en twijfel de sleutelwoorden. De cruciale vraag die veel mensen zich stellen:
Is er nog wel plaats voor mij op de arbeidsmarkt van de toekomst?

We zijn allemaal op zoek naar voldoening in ons werk en leven. En ja, de uitdagingen zijn er. Zoveel is zeker. Nog nooit veranderde onze (professionele) wereld zo snel. Maar iedereen heeft een keuze: tevergeefs blijven hopen dat alles bij het oude blijft ... of vanuit een positieve groeimindset vooruitgaan. Voor die laatste optie is een stevige dosis veerkracht een must. Lang werd gedacht dat die veerkracht vooral een zaak van het brein is. Maar recent wetenschappelijk onderzoek door dr. Stephen Porges toont aan dat we breder moeten kijken. Meer specifiek naar de nervus vagus in ons zenuwstelsel.

Mira Huypens vertaalt de baanbrekende inzichten uit de polyvagaaltheorie naar jou en een werkcontext waarin je floreert. Met dit boek wil ze jou inspireren om zélf tot actie over te gaan. Om met volle goesting te streven naar een toekomst waarin vervulling in je werk en leven binnen handbereik ligt. Ze helpt je in vier stappen om relevant te blijven in een turbulente arbeidsmarkt en tegelijk je persoonlijke behoeften te vervullen. Want je hebt véél meer in de hand dan je zou denken.

ISBN
9789401477949
Vorm
Paperback
Uitgever
Lannoo Campus
Druk
1e
Verschenen
08-09-2021
Taal
Nederlands
Pagina's
200 pp.
Genre
Management, Economie & Communicatie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbookslibr1 : libris