Contact en openingstijden

Over Pantheon Boekholt

Pantheon Boekhandel is (o.a. door Dolf Pereboom) opgericht in 1984 als zelfstandige, onafhankelijke boekwinkel in de Nieuwmarktbuurt. In 2018 is Pantheon overgenomen door Henk Brandsen en werd de winkel onderdeel van Boekholt Boekhandels, een kleine keten van kwaliteitsboekhandels in Amsterdam. Onze literatuurafdeling is gezichtsbepalend, maar we hebben ook een groot assortiment kookboeken, kinderboeken, thrillers, boeken over Amsterdam, en een uitgebreide non-fictie afdeling. Bovendien is reisboekhandel A la Carte bij ons ingetrokken op de 1e verdieping, waardoor we in één klap onderdak bieden aan de meest gespecialiseerde reisboekhandel van Amsterdam. Onze medewerkers lezen graag en veel en helpen u met plezier met het vinden van een boek dat bij u past. Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u uw boeken ook thuis laten bezorgen, ook dan heeft u ze de volgende dag in huis. We rekenen geen verzendkosten bij bestellingen boven de €15,-

openingstijden     tips     activiteiten     nieuwsbrief    A la Carte   

Indien u vragen heeft over de status van uw thuisbezorgbestelling, verzoeken wij u contact op te nemen met de afdeling klantenservice.

Werken bij Pantheon Boekhandel

We hebben op het moment geen vacatures. Maar solliciteren kan altijd: mail ons uw cv met daarin opleiding en werkervaring, dan nemen we contact met u op.

Mocht u via e-mail contact willen met Pantheon Boekholt, gebruik dan dit formulier.

                            

 

 

 

Pantheon Boekholt
Sint Antoniesbreestraat 134
1011 HB Amsterdam
020-622 9488
[email protected]
www.pantheonboekhandel.nl

Openingstijden
ivm coronamaatregelen openingstijden tijdelijk gewijzigd:

Maandag: 11:00 - 17:00 uur
Dinsdag: 9:00 - 17:00 uur
Woensdag: 9:00 - 17:00 uur
Donderdag: 9:00 - 17:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 17:00 uur
Zaterdag: 9:00 - 17:00 uur
Zondag: 12:00 - 17:00 uur

                

pro-mbooks2 : libris