Contact en openingstijden

Over Pantheon Boekholt

Pantheon Boekhandel is (o.a. door Dolf Pereboom) opgericht in 1984 als zelfstandige, onafhankelijke boekwinkel in de Nieuwmarktbuurt. In 2018 is Pantheon overgenomen door Henk Brandsen en werd de winkel onderdeel van Boekholt Boekhandels, een kleine keten van kwaliteitsboekhandels in Amsterdam. Onze literatuurafdeling is gezichtsbepalend, maar we hebben ook een groot assortiment kookboeken, kinderboeken, thrillers, boeken over Amsterdam, en een uitgebreide non-fictie afdeling. Bovendien is reisboekhandel A la Carte bij ons ingetrokken op de 1e verdieping, waardoor we in één klap onderdak bieden aan de meest gespecialiseerde reisboekhandel van Amsterdam. Onze medewerkers lezen graag en veel en helpen u met plezier met het vinden van een boek dat bij u past. Als u boeken bij Pantheon bestelt, zijn deze er doorgaans al de volgende dag. Uiteraard kunt u uw boeken ook thuis laten bezorgen, ook dan heeft u ze de volgende dag in huis.

openingstijden     tips     activiteiten     nieuwsbrief    A la Carte   

Indien u vragen heeft over de status van uw thuisbezorgbestelling, verzoeken wij u contact op te nemen met de afdeling klantenservice.

Werken bij Pantheon Boekhandel

Vacature assistent-bedrijfsleider boekholt De Dolfijn

Onze zusterboekhandel De Dolfijn zoekt een assistent-bedrijfsleider. De Dolfijn is een goed gesorteerde, kleine algemene boekhandel in het centrum van Amsterdam. Grootsteedse allure gaat hand in hand met een gezellige, ongedwongen sfeer. Kenmerkend voor De Dolfijn is het zeer gevarieerde en ruime aanbod en de persoonlijke, deskundige advisering aan klanten. Niet voor niets hebben wij een omvangrijke, trouwe klantenkring.

Om het team te versterken zoeken ze een assistent-bedrijfsleider voor 32-38 uur per week

Wat ze bieden:

 • De mogelijkheid om op termijn eventueel door te groeien van assistent-bedrijfsleider tot bedrijfsleider, in een heerlijke boekhandel met fijne collega's en een trouwe klantenkring;
 • De ruimte om eigen initiatieven te ontplooien binnen een klein, gedreven en gemotiveerd team waaraan jij mede leiding geeft;
 • Een informele werksfeer binnen een platte organisatiestructuur;
 • Salariëring volgens de boekhandels-cao.

Wie wij zoeken:

Een bevlogen boekhandelaar

 • met een brede algemene ontwikkeling en een ruime ervaring in het boekenvak;
 • die kennis heeft van zowel de nieuwste literatuur als de onverwoestbare klassiekers en dat met plezier over weet te brengen op de klant;
 • die van wanten weet met alle dagelijks voorkomende werkzaamheden, van inkoop tot verkoop;
 • die kennis heeft van voorraad- en bestelsystemen;
 • die initiatieven durft te nemen en flexibel is;
 • die zich goed in het Engels weet te redden;
 • vertrouwdheid met het gebruik van sociale media, voor het promoten van de boekwinkel, is een pré.

 

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur dan vóór 1 oktober a.s. een sollicitatie met een duidelijke motivatie naar:

[email protected] t.a.v. Marieke Cobelens

Of

Boekhandel De Dolfijn
t.a.v. Marieke Cobelens
Haarlemmerdijk 92
1013 JG Amsterdam

Meer informatie

Meer over de boekhandel lees je op onze website. Met inhoudelijke vragen over de functie kun je eveneens terecht bij Marieke Cobelens, 020-422 39 45.

We hebben op het moment geen vacatures. Maar solliciteren kan altijd: mail ons uw cv met daarin opleiding en werkervaring, dan nemen we contact met u op.

Mocht u via e-mail contact willen met Pantheon Boekholt, gebruik dan dit formulier.

                            

 

 

 

Pantheon Boekholt
Sint Antoniesbreestraat 134
1011 HB Amsterdam
020-622 9488
[email protected]
www.pantheonboekhandel.nl

Openingstijden

Maandag: 12:00 - 18:00 uur
Dinsdag: 9:00 - 18:00 uur
Woensdag: 9:00 - 18:00 uur
Donderdag: 9:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 9:00 - 18:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 18:00 uur
Zondag: 12:00 - 17:00 uur

                

pro-mbooks2 : libris