Welkom bij boekhandel Boomker!

 

Boomker Boeken: uw Hofleverancier!

 

Op 30 september en 1 oktober vierde Boomker Boeken zijn 100-jarig bestaan.

Wilt u nog even nagenieten van deze prachtige dagen? Klik dan hier: filmpje! 

 

Inmiddels is het weer business as usual. Daarom attenderen wij u op het volgende:

28 oktober 20.00 uur: Het NUT presenteert een lezing van Auke Hulst, en daar worden wij heel blij van! Hij komt 28 oktober naar de Ontmoetingskerk in Haren: "Ik neem de bezoeker mee van het Groningse platteland naar de Great Wide Open van Amerika, vooral aan de hand van mijn reisboek Motel Songs, en aan de hand van Kinderen van het Ruige Land." Aanmelden kan hier.

28 oktober 20.00 uur:  Boekhandel Boomker verzorgt de boekenverkoop voor de lezing van Peter Kuipers Munneke in het Brinkhotel in Zuidlaren. Peter Kuipers Munneke geeft een lezing over zijn onlangs verschenen boek 'Het smelt'. Klik hier voor informatie betreffende de kaartverkoop.

24 november 19.30 uur: Adwin de KLuyver komt naar Haren en daar wilt u bij zijn. Deze auteur heeft namelijk een prachtig boek geschreven over, een bij veel mensen nog onbekend werelddeel, de Zuidpool. Meesterverteller De Kluyver vervlecht de verhalen over ontdekkers, antihelden, wetenschappers en charlatans met zijn eigen persoonlijke verlangen om het uiterste Zuiden te bereiken in de voetsporen van een vergeten Japanse poolheld. Als bemanningslid van een historische driemaster zeilt hij door de kustwateren van Antarctica. Onderweg maakt hij aantekeningen; over pinguïnsnelwegen, de meest zuidelijke pub op aarde en een stukje rood plastic. Niemandsland is een onweerstaanbaar leesavontuur over een vrijwel onbekend werelddeel waar niemand woont en dat van niemand is; een boek voor iedereen die zijn of haar uitzicht wil verbreden. Aanmelden kan hier.


Tot ziens bij boekhandel Boomker!

Evenementen

white text

white text

Ebook van de Week

Van € 11,99 voor € 4,99
Actieperiode: 22 t/m 28 oktober 2021

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Het boek van Eva Jinek - Droom groot, verschijnt 26 november, reserveer nu!

Droom groot

Eva Jinek

€ 24,99
Eva Jinek interviewt in Droom groot haar selectie van pioniers en rolmodellen die uitzonderlijk presteren én bereid zijn om te vertellen welke strijd daaraan voorafging. Of het nu gaat om onzekerheid en eenzaamheid, het verlies van je gezondheid, je kind of je rede, seksisme, vooroordelen, een troosteloze jeugd of verlammende schaamte: over dit alles zijn ze kwetsbaar en eerlijk. Juist door de particuliere details van hun levens op te schrijven, maakt Eva duidelijk wat wij allemaal van ze kunnen leren. Eén ding hebben ze gemeen: de onbreekbaarheid van hun wil. Dit boek viert de kracht van hun doorzettingsvermogen.In de portretten van bekende en minder bekende mensen zoals Carry Knoops, Naz Kawan, Merel Westrik, Angela Maas, Rianne Letschert en Eva's moeder Radana, is Eva de gids die vraagt, voelt en benoemt. De beelden van voormalig Fotograaf des Vaderlands Robin de Puy zijn even intiem en persoonlijk als de verhalen die zijn verteld.Laat de wilskracht van deze voorbeelden jouw vuurtje aanwakkeren, zoals ze dat bij mij ook doen. Blijf dromen... Droom groot. Want dat doen zij ook. EvaCo-auteurs: Veerle Weustink en Lizzy van Hees

Boekennieuws

Nominaties NS Publieksprijs bekend

20-10-2021 De genomineerden voor de NS Publieksprijs 2021 zijn bekend. Stem op jouw favoriete Boek van het Jaar en maak kans op een jaar lang..

Nobelprize Literature 2021 uitgereikt aan Abdulrazak Gurnah

8-10-2021 De Tanzaniaanse schrijver Abdulrazak Gurnah heeft donderdagmiddag (7/10) de Nobelprijs voor Literatuur ontvangen. De Zweedse..

Winnaar Gouden Griffel en Gouden Penseel 2021 bekend

5-10-2021 Aan de vooravond van de 67ste Kinderboekenweek is het boek Gozert, geschreven door Pieter Koolwijk en geïllustreerd door Linde..
Lees verder

Nieuwe boeken

Bekijk alle boeken
A.D. | Gustaaf Peek | 9789021428444 € 23,99
Mist | Eric Corton | 9789024590094 € 22,99
Med | Claudia Roden | 9789464040814 € 32,00
Brood | Bart Chabot | 9789403141312 € 29,99
pro-mbooks2 : libris