Garantie en reparatie

 

1. Artikel defect ontvangen
Heeft u een defecte tolino ereader ontvangen of is dit kapot gegaan binnen de zichttermijn van 14 dagen? Meld uw klacht bij onze technische helpdesk via [email protected]
Als het mogelijk is, ruilen we het defecte artikel direct om.

2. Garantievoorwaarden

2a Welke garantie heeft mijn e-reader?
Op uw tolino e-reader zit een fabrieksgarantie periode van 2 jaar. Functioneert uw tolino niet meer naar wens? Dan zullen wij kosteloos uw tolino controleren. Na de controle zal de tolino omgeruild worden of gerepareerd. Let op: schade die u zelf toedient aan het toestel – door de tolino te laten vallen, of het toestel fout te gebruiken – valt buiten de garantie.


Wat wordt NIET gedekt door de garantie?
U bent niet gedekt voor schade die veroorzaakt is door:
• Het laten vallen van het product
• Bliksem
• Kapotte USB aansluiting
• Verkeerd gebruikt van het product
• Waterschade bij de tolino shine modellen
• Een defect scherm (strepen/breuken in het scherm)  


Toelichting: Waterbestendigheid op de tolino vision 2/3HD/4HD:
De HzO-waterbestendigheid beschermt uw tolino vision optimaal tegen water.
Water dat het toestel instroomt, loopt er zo weer uit zonder schade te veroorzaken,
De tolino vision 2/3HD/4HD zijn bestand tegen 30 minuten in zoet water op max. 1 meter diepte.
Bij zout water of zeepwater moet het toestel worden afgespoeld met leidingwater, de buitenkant goed afdrogen en gedurende 48 uur de binnenkant laten drogen.

Toelichting: Zwarte strepen/schaduwvlekken op het scherm:
Teveel druk op het scherm kan zorgen voor schaduwvlekken op uw tolino e-reader.
Deze strepen worden veroorzaakt door te veel druk op het scherm, het interne scherm van de tolino breekt. Er zijn dan geen barsten aan de buitenkant zichtbaar maar wel zwarte strepen of mogelijke vervanging.
Voorbeelden van mogelijke oorzaken:
• De tolino in een reiskoffer steken en deze dicht drukken waardoor het scherm wat plooit
• Per ongelijk op de tolino gaan staan
• De tolino in uw achterzak steken en ergens op gaan zitten
• Het toestel valt op een hoek op de grond, het plastic is niet beschadigd maar het interne glas wel

 

3. Artikelklacht melden
Klacht of defect binnen garantie: Meld uw klacht bij onze technische helpdesk via [email protected]

Meldt u een artikelklacht, dan kijken we of de garantiebepalingen, zoals omschreven in de algemene voorwaarden, op uw persoonlijke situatie van toepassing zijn.
Als de klacht gegrond is, komen alle kosten (inclusief voorrij- en/of verzendkosten) binnen de garantietermijn voor rekening van Libris.nl

Vaak vindt u voor kleinere problemen een oplossing in de handleiding van het artikel of op de website van de fabrikant/het merk. 

4. Garantieperiode

Tolino ereader
Heeft u een tolino ereader bij ons gekocht en deze gaat binnen twee jaar na aankoop stuk dan volgen wij bij het afhandelen van artikelklachten uiteraard de wet en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie. De hieronder getoonde garantieregelingen gelden onverminderd de rechten die u als consument hebt op basis van de wet.

Libris.nl geeft 2 jaar garantie op tolino ereaders (dit is de fabrieksgarantie).


5. Reparatiekosten binnen garantie
Als de klacht gegrond is, komen alle kosten voor het omruilen of laten repareren van artikelen (inclusief voorrij- en/of verzendkosten) binnen de garantietermijn voor rekening van Libris.nl

Als het artikel niet gerepareerd kan worden of als de reparatie bijvoorbeeld niet onder garantie uitgevoerd kan worden, informeren we u binnen deze periode over de verdere afhandeling.

 

Kobo ereader en tablet
Vanaf 22 september 2014 is Libris.nl geen leverancier meer van de Kobo ereader en tablet. Heeft u een Kobo ereader bij ons gekocht voor 22 september 2014 en deze gaat binnen twee jaar na aankoop stuk dan volgen wij bij het afhandelen van artikelklachten uiteraard de wet en de algemene voorwaarden van de Nederlandse Thuiswinkel Organisatie.

Wettelijke garantie
De hierboven aangegeven garantie doet niks af aan de wettelijke garantie. Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten.

pro-mbooks2 : libris