Alice Oseman

Alice Oseman werd in 1994 geboren in Kent, Engeland. Ze studeerde af aan de universiteit van Durham en schreef meerdere YA-boeken, waaronder Liefdeloos, Deze winter en natuurlijk de bestsellerserie Heartstopper.

Het nieuwste deel over Nick en Charlie is vanaf nu verkrijgbaar in de boekhandel

Nick en Charlie

Alice Oseman

€ 10,00
Nick en Charlie gaan long distance...Nick en Charlie zijn al twee jaar samen, en voor velen zijn zij het toonbeeld van hoe een relatie moet zijn: de twee jongens passen perfect bij elkaar en ze zijn elkaars steun en toeverlaat. Maar Nick begint na de zomer met zijn studie aan de universiteit en Charlie is doodsbang dat een langeafstandsrelatie gedoemd is om te mislukken. Ineens slaat de twijfel toe: is hun liefde sterk genoeg om long distance te overleven?Nick en Charlie is een Heartstopper-novelle over hoe het Nick en Charlie vergaat na hun honeymoon phase.


                      

Lees ook van Alice Oseman

Liefdeloos

Alice Oseman

€ 20,99
Indringend verhaal van Heartstopper-auteur Alice Oseman.Over Heartstopper:"Ronduit verrukkelijk. Lief, romantisch, vriendelijk. Prachtig tempo. Ik vond dit boek geweldig." Rainbow Rowell, auteur van Carry OnGeorgia is nog nooit verliefd geweest en ze heeft ook nog nooit iemand gekust – maar als fanfic-geobsedeerde romanticus weet ze zeker dat ze ooit iemand zal vinden. Als ze met haar beste vrienden Pip en Jason naar de universiteit gaat, is Georgia klaar om de liefde te vinden. En met haar extraverte kamergenoot aan haar zijde en een plaats in de Shakespeare Society, lijkt haar tienerdroom steeds dichterbij te komen. Maar door haar romantische plan drijft ze steeds verder van haar vrienden af. Ze vraagt zich af waarom liefde zo gemakkelijk lijkt voor anderen, maar niet voor haar. De woorden die ze naar haar hoofd geslingerd krijgt – aseksueel, aromantisch – maken Georgia onzekerder dan ooit over haar gevoelens. Is ze voorbestemd om liefdeloos te blijven? Of is ze al die tijd op zoek geweest naar het verkeerde?• Standalone van de succesvolle Heartstopper-auteur, vertaald uit het Engels door Niels van Eekelen• Hartverscheurende verkenning van aseksualiteit, aromantiek en de betekenis van ware liefde• Liefdeloos laat zien dat liefde zoveel meer is dan romantiek alleen• Herkenbare personages die je nog lang zullen bijblijven• Een wijs en zeer geestig verhaal over ontdekken en accepteren wie je bentVan Alice Oseman verscheen eerder:Heartstopper deel 1 – Nick en Charlie ontmoeten elkaar…Heartstopper deel 2 – Nick en Charlie worden verliefd…Heartstopper deel 3 – Nick en Charlie in de stad van de liefde…Heartstopper deel 4 – Nick en Charlie hebben elkaar meer dan ooit nodig…
pro-mbooks3 : libris