Zeven zussen reeks | Lucinda Riley

Het eerste deel in de reeks Zeven zussen van Lucinda Riley wekenlang op nr. 1 in de Bestseller 60. Deze serie is een internationale bestseller en is in ook in Nederland in korte tijd ongekend populair geworden. De zeven zussen is een achtdelige serie over liefde, verlies en de zoektocht naar wie je werkelijk bent. Het achtste deel is vanaf nu verkrijgbaaren heet Atlas. In dit deel zal het verhaal van Pa Salt beschreven worden. Dit deel is door het overlijden van Lucinda Riley door haar zoon Harry voltooid. Naast deze Zeven Zussen reeks heeft Lucinda Riley inmiddels meerdere boeken geschreven, die los te lezen zijn.

Het volledige bericht is te lezen op deze pagina.

Vanaf nu verkrijgbaar het laatste deel in de Zeven Zussen-serie

Atlas

Lucinda Riley ; Harry Whittaker

€ 29,99
De roman Atlas – Het verhaal van Pa Salt is het achtste deel in de bestsellerreeks De zeven zussen van Lucinda Riley. In dit laatste boek in de serie wordt de vraag beantwoord wie Pa Salt is en waarom hij de zussen heeft geadopteerd. ‘Een verslavende serie. Een zoektocht naar liefde en identiteit vol exotische locaties, glamour en mystiek. Heerlijk!’ – Margriet ‘Leest als een trein.’ – Libelle

Luxe gebonden editie

De luxe gebonden editie is op dit moment in herdruk, verwacht 7 juli. Wellicht heeft uw boekhandel nog een exemplaar op voorraad.


Het nieuwste boek: De geheimen van de kostschool is vanaf nu verkrijgbaar

De geheimen van de kostschool

Lucinda Riley

€ 24,99
In de spannende roman De geheimen van de kostschool van Lucinda Riley, bekend van de internationale hitserie De zeven zussen wordt op een kleine, exclusieve kostschool in Norfolk een leerling dood aangetroffen. De schokkende gebeurtenis is volgens het schoolhoofd een tragisch ongeval, maar de politie is daar niet zo zeker van. Detective Jazz Hunter wordt op de zaak gezet en probeert door te dringen in de gesloten wereld van de kostschool. Maar al snel nemen de gebeurtenissen een verontrustende wending, en blijkt er veel meer aan de hand dan een noodlottig ongeval. Jazz komt steeds meer te weten over de docenten, leerlingen en oud-leerlingen van de school, maar als een van de verdachten vermist wordt en er in de kelder een gruwelijke ontdekking gedaan wordt, weet Jazz dat ze snel moet handelen. De kostschool verbergt geheimen die duisterder zijn dan Jazz ooit had kunnen vermoeden… De geheimen van de kostschool is een razend spannend verhaal waarin familiebanden en hartverscheurende geheimen centraal staan, met in het middelpunt een stoere detective, die haar eigen keuzes durft te maken en altijd haar intuïtie volgt. ‘Gruwelijk spannend, vanaf de eerste pagina. Voor je het weet, ben je vijfhonderd bladzijden verder en sla je de roman met een zucht dicht.’ – Nederlands Dagblad ‘Riley is de populairste auteur van Nederland.’ — De Telegraaf ‘De geheimen van de kostschool is een goede detective die laat zien dat Riley een auteur was met vele talenten.’ – Thrillzone ‘Een whodunnit zoals een whodunnit moet zijn.’ – Joyceleestboeken

Op 23 september 2022 is het vierde kinderboek van Lucinda Riley verschenen

Lucinda Riley schrijft samen met haar zoon Harry Whittaker voor kinderen de Beschermengel-serie. Harry en Lucinda hopen met Bram en het droomengeltje warmte te verspreiden onder hun lezers en hun (klein)kinderen.

pro-mbooks3 : libris