Boekpresentatie alfabetboek 'Aap Beer Zebra' (5-80 jaar)

zondag 10 april 2016 15:30
Boekpresentatie alfabetboek 'Aap Beer Zebra' (5-80 jaar)
Om 15:30 uur: Feestelijke boekpresentatie van het bijzondere alfabetboek Aap Beer Zebra van houtsnede kunstenares Henriette Boerendans met teksten van Bette Westera. Neem een T-shirt, theedoek of sloop mee, dan drukken met we er een mooie zebra of letter op! Na de workshop is er livemuziek door Bette Westera en haar man Diederik van Essel en natuurlijk een hapje en drankje! Leeftijd 5 t/m 80 jaar. Meedoen is gratis, wel graag inschrijven.

 

'Aap Beer Zebra' is een mooi alfabetboek van Henriette Boerendans en Bette Westera. Leer het abc met dit mooie prentenboek vol dieren. Leer het alfabet met de dieren Met 'Aap Beer Zebra' kunnen kleuters niet alleen de verschillende letters, maar ook zesentwintig dieren leren (her)kennen. Hoe beweegt een aap, wat doet een beer in de winter en wat eet een zebra? 'Aap Beer Zebra' vertelt het allemaal. 

Henriette Boerendans en Bette Westera Dit fraaie alfabetboek is het eerste prentenboek dat houtsnedekunstenares Henriette Boerendans ooit maakte. Voor deze herziene, luxe uitgave schreef Bette Westera (Gouden Griffel 2015) nieuwe versjes over de dieren.

Inschrijven kan in de winkel, via telefoon (020-4218324) of per e-mail

pro-mbooks2 : libris