Bijzondere lezing van de auteurs Ariella Kornmehl en Marcel Möring. o.l.v. Gerard Klaasen

dinsdag 12 april 2016 19:30
Bijzondere lezing van de auteurs Ariella Kornmehl en Marcel Möring. o.l.v. Gerard Klaasen
19:30 - 21:00 uur: Gerard Klaasen gaat in gesprek met Ariella Kornmehl en Marcel Möring. Het gesprek zal onder andere gaan over de vriendschap tussen beide auteurs. Georganiseerd in samenwerking met Crescas, het Joods Educatief Centrum Amsterdam.

 

Op dinsdagavond 12 april organiseert De Amsterdamse Boekhandel in samenwerking met Crescas , het Joods Educatief Centrum in Amsterdam een bijzondere bijeenkomst met de auteurs Ariella Kornmehl en Marcel Möring. Het gesprek zal geleid worden door journalist Gerard Klaasen en zal onder andere gaan over de vriendschap tussen de beide auteurs (de auteurs kennen elkaar inmiddels al bijna 20 jaar), het schrijversleven en natuurlijk over de vele boeken die ze geschreven hebben.

Marcel Möring werd bij het grote publiek bekend met In Babylon, Het grote verlangen en Mendel´s Erfenis. Hij heeft voor zijn werk diverse literaire prijzen gewonnen. In het najaar verschijnt zijn nieuwe boek Eden.

Ariella Kornmehl debuteerde in 2001 met Huize Goldwasser, dat zeer goed ontvangen werd. In de daarop volgende jaren heeft ze nog drie boeken geschreven, die ook allen vertaald zijn. Haar laatste boek ´Wat ik moest verzwijgen´ verscheen bij uitgeverij Cossee. De Duitse vertaling verschijnt deze maand in Hamburg.

De avond begint om 19.30  en duurt tot ongeveer 21.00. Uiteraard wordt er gezorgd voor een hapje en drankje en zijn de boeken van beide auteurs te koop. Toegang is gratis, wel graag reserveren bij De Amsterdamse Boekhandel [email protected] of bij Crescas email [email protected]

pro-mbooks2 : libris