Tractor Ted on Tour

woensdag 22 juni 2016 14:00
Tractor Ted on Tour
Van 14.00-17.00 uur verkoopt De Amsterdamse Boekhandel op de Amstelveense geitenboerderij De Ridammerhoeve producten van Tractor Ted tijdens het Tractor Tedevenement. Kinderen van 2-6 jaar kunnen spelen op het springkussen, kunnen hun Tractorrijbewijs halen en kunnen spelen met graafmachines.

 

Naast de populaire boeken, dvd’s en producten komt het evenementen-team van Tractor Ted deze maand ook naar Nederland. Van 22 t/m 26 juni zal het animatieteam inclusief springkussen, tractorparcours, graafmachines en shop op verschillende plekken in Nederland stoppen.

Tractor Ted bestaat bijna één jaar in Nederland & België en is met 60 verkooppunten flink aan het zaaien. Het populaire Engelse kindermerk laat kinderen tussen 2-6 jaar oud zien waar ons eten vandaan komt, wat voor dieren en machines er op de boerderij te vinden zijn en wat de boer allemaal voor werk doet. Kortom; hoe de (hooi) vork in de steel zit.

Om het één jarig bestaan te vieren zal het animatieteam door Nederland toeren met het Tractor Ted springkussen, een heus parcours om je tractor rijbewijs te halen, graafmachines en een shop om al je favoriete Tractor Ted producten aan te schaffen. De tour begint op woensdag 22 juni in het Amsterdamse Bos bij Geitenboerderij Ridammerhoeve in samenwerking met de Amsterdamse Boekhandel en gaat onder andere nog langs bij de Farm & Country Fair in Aalten, Kinderboerderij de Balijhoeve in Zoetermeer en Verhage Fruit in Luttelgeest. Kijk voor een compleet overzicht op de Facebook pagina van Tractor Ted NL.

Tractor Ted zal tijdens de tour een aantal nieuwe producten lanceren waaronder de knuffel Ted, een groot succes in Engeland op dit moment. Daarnaast zijn alle populaire producten op elk evenement te koop, denk aan de rugzakjes, lunchbakjes, laarsjes, dekbedovertrek, borden, bekers en badspeeltjes.

De Tractor Ted evenementen zijn in Engeland een groot succes en zullen vanaf het najaar ook frequenter in Nederland zijn. Naast het springkussen, tractor parcours en graafmachines is er ook een Tractor Ted speurtocht die kan worden uitgezet tijdens het evenement. Hierbij zullen de kleintjes aan het werk gezet worden om de juiste letters bij de dieren op te sporen, ze kunnen hiermee iets leuks verdienen bij de stand.

pro-mbooks3 : libris