Boekpresentatie Anne-Claire Petit

zaterdag 23 september 2017 15:00
Boekpresentatie Anne-Claire Petit

15:00 uur | Vrije toegang

De wereld van Anne-Claire Petit is een vrolijke wereld. Met herkenbare kleuren en ‘feel good’ producten, variërend van knuffels en babyartikelen tot woonaccessoires en meubels. Dit boek, 'Chimp & Bunny' verdient een feestje. Iedereen is van harte uitgenodigd bij deze feestelijke boekpresentatie!

Chimp & bunny zijn avontuurlijke figuren. Samen met hun vrienden bezoeken ze allemaal interessante plekken: een treinstation, een filmset en een winkel vol lekkers. Je kijkt je ogen uit. Stap in de vrolijke wereld van chimp & bunny en leer nieuwe woorden! Met een decor waarin je zelf stickers kan plakken.

De wereld van Anne-Claire Petit is een vrolijke wereld. Met herkenbare kleuren en ‘feel good’ producten, variërend van knuffels en babyartikelen tot woonaccessoires en meubels. In de huidige tijd ziet Anne-Claire het als haar persoonlijke doel om traditionele handwerktechnieken te koesteren door het creëren van moderne objecten voor een eigentijds interieur. En dan te bedenken dat het in 2002 allemaal begon met slechts één beer. Inmiddels zijn haar producten in meer dan 40 landen over de wereld te koop!

 

pro-mbooks2 : libris