Boekpresentatie van 'A happy way of life' van Patty Harpenau: Een lifestyle in geluk

zondag 5 november 2017 15:00
Boekpresentatie van 'A happy way of life' van Patty Harpenau: Een lifestyle in geluk

15:00 uur | Vrije toegang, maar kunt u laten weten dat u komt? 

Boekpresentatie van A happy way of life van Patty Harpenau. Het boek is een doe- voel- en leefboek. In dit werkboek vind je een gehele levenscursus als totaalpakket: Een lifestyle, de zeven wetten van meditatie en de codes van geluk. 

​Patty is coach, life teacher en oprichtster van The Life Foundation. Ze is auteur van ruim veertig boeken op het gebied van levensgroei waaronder het boek The Life Codes dat internationaal een bestseller werd. Met een ‘Happy Way of Life’ zet ze een nieuw, revolutionair coachingsprogramma voor Levensgeluk neer. ​

Leren mediteren 
In het eerste deel leer je goed en gedegen mediteren, gewoon thuis op je eigen bank of achter je bureau op je werk. Maar dan komt het: met meditatie kun je veel meer dan je denkt want naast balans en rust, ontspanning en welzijn, leert dit boek je ook een weg naar geluk. 

De Lifestyle van geluk 
In deel twee vind je op elke dag van de week een workshop die je de code van de dag leert zodat je deze kunt toepassen op je eigen leven. Dan volgen de inzichten en oefeningen en sluit je de dag af met een geleide meditatie. 

Reisadvies 
Je kunt het boek eerst helemaal door- of uitlezen en dan het weekprogramma per dag volgen. Als je dit programma zeven weken volgt ken je de codes van geluk, de ins en outs van meditatie en als je er tijd en aandacht voor maakt schrijf je het verhaal van je levensgeluk: weet je wie je bent, wat je wilt, wat je levensdoel is en heb je een flinke boost gekregen in je persoonlijke ontwikkeling en groei. 


Je coach on the couch 
Patty Harpenau is je coach in dit boek. Ze reist stap voor stap met jou door de zeven intelligenties van geluk en leven. Ze laat je onderweg nadenken over wie je echt bent, leert je mediteren, en coacht ze je op hoofd, hart met een stevig vleugje ziel. Want een mens heeft een hoofd om te denken, een hart om te voelen en een ziel om te zijn en als ze elkaar begrijpen kom je vanzelf tot bloei. 

pro-mbooks3 : libris