Ronit Palache in gesprek met Sonja Barend

zondag 2 april 2017 15:30
Ronit Palache in gesprek met Sonja Barend

15:30 uur. Locatie: Aula CSB (De Cuserstraat 3).

Door overweldigende belangstelling wijken we uit naar de aula van de CSB (De Cuserstraat 3). We hopen u daar te verwelkomen voor dit boeiende interview!

Ronit Palache gaat in gesprek met Sonja Barend en spreekt over haar boek Je ziet mij nooit meer terug. Inschrijven verplicht, toegang € 2,50, vooraf betalen in De Amsterdamse Boekhandel. Voor straks: lekker slapen en morgen gezond weer op.

 

Sonja Barend was decennialang een van de meest vertrouwde gezichten op de Nederlandse televisie. Generaties groeiden op met haar programma’s. Haar heldere en betrokken manier van interviewen was een voorbeeld en inspiratie voor velen. Achter haar elegante en intelligente verschijning gaat een aangrijpend oorlogsverleden schuil.
Dit keer zoekt zij naar antwoorden op haar eigen vragen die te maken hebben met het lot van haar vader en moeder in oorlogstijd. Vragen die haar sinds haar kindertijd achtervolgen. In deze indringende memoires probeert ze inzicht te geven in hetgeen haar gedurende haar hele loopbaan heeft bewogen en de richting in haar televisiewerk heeft bepaald. Daarmee komt Sonja Barend, die voor velen al zo vertrouwd was in de huiskamer nog dichterbij. Je ziet mij nooit meer terug is een intiem en ontroerend document....

pro-mbooks2 : libris