Wieke van Oordt over 'Vrouwen die vreemdgaan' met muziek!

zaterdag 25 maart 2017 15:00
Wieke van Oordt over 'Vrouwen die vreemdgaan' met muziek!

15:00 uur: Wieke van Oordt over Vrouwen die vreemdgaan. Met voorafgaand aan en na afloop van de lezing muziek door Cowboys Deluxe, de band van illustratrice Juliette de Wit.

Over het boek: Bibi, halverwege de veertig, weet niet wat haar overkomt: tijdens een presentatie op een beurs voelt ze ineens de onbedwingbare neiging om met een man uit het publiek naar bed te gaan. Een paar weken later bekent ze haar overspel aan haar drie beste vriendinnen. En wat blijkt? Ze doen het allemaal.

 

 

 

Vrouwen die vreemdgaan van Wieke van Oordt is een hilarische, taboedoorbrekende roman over een hormonaal geheim van vrouwen in de overgang. Bibi, halverwege de veertig, weet niet wat haar overkomt: tijdens een presentatie op een beurs voelt ze ineens de onbedwingbare neiging om met een man uit het publiek naar bed te gaan. Een paar weken later bekent ze haar overspel aan haar drie beste vriendinnen. En wat blijkt? Ze doen het allemaal. Ze richten een club op: Vrouwen Die Vreemdgaan, en ze maken regels: niet vertellen, niet met bekenden, niet bij je partner weggaan en niet verliefd worden.

pro-mbooks3 : libris