Friday Reflection kaarten met Daisy da Veiga

zondag 21 januari 2018 14:00
Friday Reflection kaarten met Daisy da Veiga

14:00-16:00 uur | Vrije toegang, op inschrijving

Daisy da Veiga heeft reflectiekaarten ontwikkeld en gaat tijdens deze reflectiemiddag live reflecteren met de aanwezigen. De vraag: hoe gaan wij van 2018 een succesvol jaar maken? Daisy da Veiga is spreker en life coach en helpt al 9 jaar mensen een gelukkiger bestaan te creëren voor zichzelf. Wil jij een gelukkig nieuwjaar? Kom dan gezellig bubbelen en reflecteren.

Je kan elke dag of week een kaart kiezen. Leg ze ergens waar je ze vaak ziet: bijv. op je bureau, in je portemonnee of op de spiegel. Kijk er regelmatig naar en laat je onderbewuste je antwoorden aanreiken. Denk erover na, bespreek het met anderen of schrijf je inzichten op. Het gaat erom dat jij bewuster wordt en inzichten opdoet door jouw reflectie.

Beschrijving

Binnen organisaties is het gebruikelijk om regelmatig momenten te creëren voor het team. Dit ter bevordering van de interne relaties en optimalisatie van de werksfeer evenals de bedrijfscultuur. Tijdens dit soort momenten kunnen mensen op een informele manier het gesprek met elkaar aangaan. De reflectiekaarten biedt een laagdrempelige manier aan om met elkaar in dialoog te gaan.

Het kan op verschillende manieren gebruikt worden. Een kaart bij de koffiemachine leggen, uitdelen tijdens werkborrels of overleggen, als introductie van een vergadering of teamuitje. Kortom, op momenten dat het fijn is om op een andere manier met elkaar in gesprek te gaan.

De reflectiekaarten worden ook gebruikt voor een avondje thuis met vrienden of aan tafel in een gezin met kinderen.

In een set reflectiekaarten vindt u 52 vragen. U kunt ook een reflectiespecialist erbij huren om u te ondersteunen in het gesprek of bij het organiseren en leiden van een reflectieborrel.

pro-mbooks2 : libris