Boekenweek: Workshop 'Het Plantenlab' door auteur Judith Baehner

zondag 11 maart 2018 11:00
Boekenweek: Workshop 'Het Plantenlab' door auteur Judith Baehner

11:00 uur | Vrije toegang, maar kunt u laten weten dat u komt

De bekende blogster en groenspecialist Judith Baehner ('het Groenlab') heeft met Het plantenlab een hip en trendy kamerplantenboek geschreven. Haar passie voor planten spat van de pagina's af. Door haar werk als freelancer voor tijdschriften als Margriet, Home & garden en Buitenleven weet ze als geen ander hoe planten in te zetten zijn in een stijlvol huishouden. Met deze workshop in De Amsterdamse Boekhandel deelt Judith Baehner haar kennis met iedereen die kamerplanten wil verzorgen, wil verzamelen, stylen, stekken en zaaien. Groene vingers niet nodig. 

Het plantenlab is het kamerplantenboek van nu: inspirerend, praktische en uitnodigend.
Dit boek vertelt alles wat je over kamerplanten wilt weten. In eenpaar hoofdstukken komen alle praktische vragen aan bod: de keuze van je planten, verzorging, stekken, zaaien en verpotten. Als je plant niet zo groeit als jij wilt, geeft De Eerste Hulp Voor Planten antwoord op al je vragen.

En natuurlijk komt de styling - je planten in het interieur - uitgebreid aan bod. Voor je het weet verras je jezelf, vrienden en buren met zelfgekweekte plantjes. Judith Baehner neemt je mee in de wereld van kamerplanten, haar enthousiasme werkt aanstekelijk.

OVER DE AUTEUR

Judith-Baehner-2017.jpg

Judith Baehner heeft een passie voor planten. Ze is blogger (het Groenlab), stylist en redacteur voor tijdschriften en bedrijven in binnen- en buitenland.
Daarnaast geeft Judith door heel Europa lezingen en workshops over haar passie.

In 2014 verscheen van haar hand ‘het Plantenlab’. In november 2017 kwam haar boek 'Groen in glas - Alles over het terrarium' uit.

pro-mbooks3 : libris