Ebooks

Ebook van de Week

Van € 11,99 voor € 4,99
Actieperiode: 22 t/m 28 januari 2021

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Dit zijn de 50 best verkochte ebooks van 2020

Bekijk ebooks

Een nieuw jaar betekent goede voornemens maken!

Bekijk alle ebooks

Deze ebooks helpen je daarbij en koop je t/m 31 januari met 50% korting

Of je nou houdt van spanning , romans of non-fictie: deze ebooks zijn altijd goed!

Bekijk alle ebooks

t/m 31 januari koop je ze ook nog eens voor een extra lage prijs

Ebookalarm! van 7,49 naar 1,99 (28 jan t/m 3 feb)

Gilead

Marilynne Robinson

€ 1,99
De zesenzeventigjarige predikant John Ames krijgt in 1956 te horen dat hij niet lang meer te leven heeft. In deze sfeer van eindigheid besluit hij een brief te schrijven aan zijn zeven jaar oude zoon. Vanaf het platteland van Iowa vertelt hij hem over diens voorvaderen; over hoe het voelt een baby te dopen; over zijn liefde voor baseball en natuur.Gilead is een liefdesbrief aan een verloren Amerika, een roman vol wijsheid, rust, humor en warmte.

Introductieprijs t/m 9 februari! Nu tijdelijk van €9,99 voor €4,99

Droomvakantie

Sarah Morgenthaler

€ 4,99
Toen Graham Barnett zijn eetcafé de Tourist Trap noemde, was dat bedoeld als grapje. Nu zit hij vast aan het grillen van worstjes voor een eindeloze stroom toeristen, die hem allemaal irriteren. Zelfs de enige die rustig aan een tafeltje zit met haar boek Twee weken in Alaska is niet de top van Zoey Caldwells bucketlist. Het is haar volledige bucketlist. Een blik op het bergstadje Moose Springs, en ze is verkocht. Maar wanneer een goede daad haar Grahams leven in schiet, ontdekt ze dat er meer is aan deze knorrige local dan ze kon vermoeden en meer om lief te hebben in Moose Springs dan alleen de prachtige wildernis van Alaska. Morganthalers debuut is een overheerlijke romance vol humor, de fijne sfeer van een klein stadje en hoofdpersonen met geweldige chemie. Library Journal

Icon -klantenserviceHeeft u een vraag aan onze klantenservice ebooks en ereaders? Kijk eerst bij de meestgestelde vragen of mail naar [email protected] Onze ebook-expert helpt u graag! 

pro-mbookslibr1 : libris