Ebooks

Ebook van de Week

Van € 11,99 voor € 4,99
Actieperiode: 18 t/m 24 juni 2021

Nieuwe ebooks

Meer nieuwe ebooks

Zomerlezen! De week 7 t/m 13 juni staat in het teken van het spannende boek

Bekijk alle ebooks

Deze thrillers koop je de hele maand juni tegen een extra lage prijs

Ebookalarm! van 11,99 naar 1,99 (17 juni t/m 23 juni)

Drie dagen

Anders Roslund

€ 1,99
Zana zit met haar familie rond de keukentafel bij een heerlijke verjaardagstaart met vijf rode kaarsjes. Ze zingen Lang zal ze leven. Een paar dagen later loopt het meisje verdwaasd rond in haar huis, tussen haar ouders en broer en zus, die opmerkelijk stil zijn. De bel gaat. De door de buren gealarmeerde rechercheur Ewert Grens staat voor de deur. Een vreselijke geur komt hem tegemoet als Zana opendoet Ewert Grens wordt geconfronteerd met een gruwelijke moordpartij die hij niet kan oplossen en evenmin kan vergeten. Zeventien jaar later brengt een melding over een inbraak in precies hetzelfde appartement alles weer tot leven. Iemand zoekt Zana. Voor Grens wordt het een race tegen de klok om de inmiddels jonge vrouw te vinden voordat anderen dat doen.

In juni en juli koop je het hele LJ Veen Klassiekfonds voor maar €3,99 p.s.

Bekijk alle ebooks

Deze actie is geldig t/m 31 juli

Het ebook 'Oktober' van Søren Sveistrup koop je t/m 30 juni van €9,49 voor €6,99

Oktober

Søren Sveistrup

€ 6,99
Op de eerste dinsdag van oktober keert Rosa Hartung terug op haar post als minister van Sociale Zaken. Na de dramatische verdwijning van haar twaalfjarige dochter heeft ze een jaar verlof genomen. Linus Berger, een psychisch gestoorde man, heeft de moord op Hartungs dochter bekend, maar kan zich niet meer herinneren waar hij de verschillende lichaamsdelen van het meisje heeft begraven. Op dezelfde dag dat Hartung terugkeert in het parlement, wordt een jonge, alleenstaande moeder op brute wijze vermoord in haar huis in een buitenwijk van Kopenhagen. Ze is gemarteld en een van haar handen is eraf gehakt. Wanneer de rechercheurs Thulin en Hess arriveren op de plaats delict treffen ze een kastanjepoppetje aan. Het poppetje blijkt een sinister geheim bij zich te dragen, al wordt dit eerst aangezien voor een bizar toeval. Maar als er nog een vrouw wordt vermoord en dit keer mist het slachtoffer beide handen beginnen Thulin en Hess te vermoeden dat er een verband is tussen de zaken. En het heeft er alle schijn van dat de missie van de moordenaar nog niet voorbij is

Icon -klantenserviceHeeft u een vraag aan onze klantenservice ebooks en ereaders? Kijk eerst bij de meestgestelde vragen of mail naar [email protected] Onze ebook-expert helpt u graag! 

pro-mbookslibr3 : libris