*Vanaf 8 september 2021 wijzigen de voorwaarden met betrekking tot gratis verzending van thuisbezorgbestellingen. Bekijk de voorwaarden >

Leef meer, denk minder

ebook

Grip op je gedachten voor een zorgelozer leven

Pia Callesen Taal: Nederlands

ebook EPUB

€ 9,99

Leef meer, denk minder

ebook EPUB

€ 9,99

Direct te downloaden
Uw bibliotheek altijd beschikbaar in uw account
Gemakkelijk synchroniseren met geselecteerde apps

Pia Callesen presenteert een beproefde, baanbrekende methode in 'Leef meer, denk minder' om uit een dip te komen. De oorzaak van neerslachtigheid en depressie is vaak te veel denken. We analyseren eindeloos wat we hebben gezegd en gedaan of de beslissingen die we moeten nemen. Maar het werkt niet. In dit boek vind je een radicale strategie om de controle over je denkprocessen terug te krijgen en je weer goed te voelen. 'Leef meer, denk minder' leidt je naar een beter leven doordat je leert hoe je de aandacht beheerst die je aan je gedachten besteedt.

## ‘Zorgeloos leven uit een boekje leren. Het zal ook niemand verbazen dat ik er niets van verwachtte… Maar tot mijn verbazing raakte het me diep.’ – Ellen de Bruin, NRC HANDELSBLAD


Dr. Pia Callesen is gespecialiseerd in Meta Cognitieve Therapie (MCT). Pia heeft ruim 15 jaar ervaring in de klassieke cognitieve gedragstherapie en is specialist in de MCT methode. Ze heeft in de loop der jaren regelmatig individuele supervisie en coaching ontvangen van professor Adrian Wells (grondlegger van MCT).

Haar boek Leef meer, denk minder is een ongelooflijke bestseller in Denemarken met 75.000 verkochte exemplaren (op een inwoneraantal van 5,8 miljoen!). Ook staat het staat sinds verschijning bijna onafgebroken in de Top 50 bestsellerlijst van Denemarken (Saxo). En zijn de rechten wereldwijd verkocht.

ISBN
9789021583877
Vorm
ebook EPUB
Uitgever
Kosmos Uitgevers
Druk
1e
Verschenen
13-07-2021
Taal
Nederlands
Genre
Psychologie
Geen recensies beschikbaar.
pro-mbooks3 : libris