Heidi Koren signeert Wie dit leest is gek

vrijdag 5 juni 2020 16:00
Heidi Koren signeert Wie dit leest is gek

Dekker v.d. Vegt organiseert signeersessies die passen binnen de huidige Corona-richtlijnen. Er verschijnen nog steeds mooie boeken, ook van lokale auteurs en Dekker v.d. Vegt biedt hen een podium omdat de feestelijke presentaties die met hen waren gepland helaas niet door konden gaan door de Coronacrisis. Na Marcel Rözer, Marjolein Visser en Jan Siebelink is Heidi Koren de vierde schrijver die zal signeren. Wie dit leest is gek is haar tweede poëziebundel die net verschenen is.

Bestel hier exclusief uw gesigneerde exemplaar van Wie dit leest is gek van Heidi Koren. Bij het bestellen kunt u in het veld "orderreferentie" een persoonlijke boodschap opgeven. Wij zorgen er dan voor dat Heidi deze boodschap in het boek opneemt.
In Wie dit leest is gek aanschouwt Heidi Koren de wereld vanuit haar schuilplek. Wie zijn we nog als niemand kijkt? Hoelang kunnen we wachten op warme handen die van boven ons naar beneden zullen reiken om ons over de bol te aaien?
U kunt Heidi Koren ontmoeten en zij signeert haar bundel in een veilige ambiance.
Meldt u zich aan voor een specifieke tijd op een van de twee dagen die Heidi in de winkel is: vrijdag 5 juni van 16.00 tot 17.00 uur of zaterdag 6 juni van 15.00 tot 16.30 uur.
Gratis entree en verplicht aanmelden via [email protected] of 024 3020130.

pro-mbookslibr2 : libris