Dekker op zondag: Sinan Can, Fons de Poel en Frank Boeijen over het Nijmegen-gevoel

zondag 2 oktober 2022 14:00
Dekker op zondag: Sinan Can, Fons de Poel en Frank Boeijen over het Nijmegen-gevoel

Sinan Can, Fons de Poel en Frank Boeijen zijn goede vrienden en zijn alle drie Nijmegenaar in hart en nieren. Tijdens wandelingen door de stad bespreken zij de stad, het leven en alles wat verder ter tafel komt. Op zondagmiddag 2 oktober gaan zij met zijn drieën bij ons aan de talkshowtafel zitten om te praten over wat dat nu precies is, dat Nijmegen-gevoel. Frank Boeijen zal ook enkele nummers ten gehore brengen. De talkshow begint om 14.00 uur, na afloop is tijd voor vragen. Graag aanmelden via 024-3020130 of [email protected].

Sinan Can is een Nederlands journalist en programmamaker. Hij werkte als onderzoeksjournalist voor onder andere het televisieprogramma Zembla. De laatste jaren maakt hij veel indruk met zijn documentaires over de islamitische wereld. Dit jaar startte hij de hulpstichting Shams-Rumi voor kinderen in oorlogsgebieden.
Fons de Poel begon als journalist bij De Gelderlander, reisde daarna de wereld over als verslaggever bij Brandpunt en is nu actief als teelvisieproducent. Hij maakt elk jaar nog het tv-programma Het gevoel van de Vierdaagse en publiceerde dit jaar een biografie over Willibrord Frequin.
Frank Boeijen is zanger, dichter, componist en muzikant. In de jaren tachtig was hij het gezicht van de Frank Boeijen Groep die hits scoorde als "Kronenburg Park" en "Zwart Wit". Sinds de jaren negentig is hij een succesvol solo-artiest en kreeg hij in 2017 de Zilveren Erepenning van Nijmegen.

 

pro-mbooks3 : libris