Master in Happiness

Maartje Derksen presenteert 'Master in Happiness'
Donderdag 27 juni, 19.00 - 21.00 uur

Maartje Derksen had na de zelfdoding van haar man in 2010 iets te doen: haar leven compleet opnieuw uitvinden. Ze was super gemotiveerd om ervoor te zorgen dat zij en haar drie jonge zonen weer gelukkig zouden gaan worden. Door zichzelf op één te zetten en in zichzelf te investeren, ontdekte ze met vallen en opstaan steeds meer wie ze echt is en wat helpend is en wat niet. Steeds meer mensen vroegen haar hoe ze dat toch deed. Vanuit die vraag ontstond haar bedrijf Master in Happiness, waarmee ze al acht jaar succesvol haar visie doorgeeft. Dit resulteert nu in het boek 'Master in Happiness' dat ze op donderdagavond 27 juni bij ons komt presenteren.  De presentatie begint om 19.00 uur. Graag aanmelden via 024-3020130 of [email protected]

  • Bestel hier

Bestel hier

Bekijk alles
Bekijk minder

Hostname: pro-mbooks2