Readr klantenkaart

De voordelen van de Readr klantenkaart

Natuurlijk koopt u uw boeken het liefst in onze winkel. Daar weet u de weg, daar kunnen we u adviseren, daar kunt u onder het genot van een heerlijk kopje koffie bladeren en lezen tot u een keus heeft gemaakt. Daar kunt u naar binnen om snel een boek uit de top-10 af te rekenen, of uren dwalen langs de tafels en kasten. Wij zijn blij met u, blij met uw bezoeken, met uw vriendelijkheid en met uw betrokkenheid. Om u nog beter op de hoogte te houden en u als klant iets extra te bieden hebben wij nu de Readr klantenkaart.

De Readr klantenkaart krijgt u in de winkel. Een pas die u bij elk bezoek kunt laten scannen aan de kassa. Maar de klantenkaart heeft nog veel meer voordelen. Als u daar gebruik van wilt maken is het  noodzakelijk om de kaart te registreren op de Readr app op uw telefoon of de Readr website.

Wat zijn alle voordelen van de Readr app?

  • Als u boeken online bestelt via onze website, dekkervdvegt.nl, worden alle boeken zonder extra kosten thuisbezorgd. Daarvoor moet u uw Readr-account koppelen aan uw Libris Dekker v.d. Vegt-account. Daarmee kunnen wij u altijd een handje helpen in de winkel.
  • Het is ook mogelijk de boeken in de winkel te bestellen, af te rekenen aan de kassa en dan thuis te laten bezorgen zonder extra kosten.
  • U kunt uw boekenbonnen toevoegen op de app en via uw telefoon laten scannen als u afrekent. U hoeft de boekenbon niet mee te nemen, de barcode in uw app is voldoende. In één overzicht heeft u alle boekenbonnen met de waarde en de geldigheidsdatum bij elkaar.
  • U heeft al onze activiteiten altijd bij de hand en u kunt via de app reserveren.
  • Wij geven u leestips.
  • U kunt boeken bestellen of reserveren via de app.
  • U kunt sparen voor korting of andere leuke acties.
  • Voor de lezers van e-books is het makkelijk om uw Lees-ID account te koppelen. Zo heeft u al uw e-books overzichtelijk bij elkaar.

Het registreren van uw kaart

U kunt uw klantenkaart registreren in de app Readr of via de website, www.readr.nl. U kunt de app gratis aanschaffen via de App-store of de Google Playstore. U voert uw emailadres in, kiest een wachtwoord en vult (als u wilt) uw adresgegevens aan. Vervolgens kiest u uw favoriete boekhandel. Komt u er niet uit? Wij helpen u graag in de winkel.

Sparen voor acties

U kunt uw kaart bij elke aankoop aan de kassa laten scannen, als u € 1,- besteedt spaart u 1 punt. U spaart punten bij aankoop van alle artikelen uit onze winkel, behalve Nederlandse boeken en tweedehands. Ook uw aankopen in het leescafé tellen niet mee. (Vanwege de Wet op de vaste boekenprijs is het verboden om spaar-of kortingsacties te houden met Nederlandse boeken.) Acties of kortingen worden via de Readr app of Readr website in de vorm van vouchers getoond. De app maakt het makkelijk de vouchers in de winkel te scannen. Als u de app niet gebruikt krijgt u via email een linkje toegestuurd waarmee u een eenmalige voucher kunt uitprinten.

pro-mbookslibr3 : libris