Tweedehands

Met ingang van vandaag, 25 april,  zijn we weer begonnen met de inkoop van tweedehands boeken. Om de gezondheid van u en van onze medewerkers te bewaken voorlopig alleen nog maar in de winkel of bij de laad- en losplek bij de achterdeur. We leggen nog geen huisbezoeken af. En om een werkbare situatie te houden vragen we u om alleen op afspraak langs te komen. U kunt vooraf contact opnemen met onze inkoper Daan Sprokkereef, telefonisch op 024-3020130 of via mail: [email protected]. Daan is de komende tijd maar beperkt aanwezig, dus zonder afspraak kunnen we geen boeken aannemen.

Wist je dat je bij Dekker v.d. Vegt ook terecht kunt om je eigen gebruikte boeken te verkopen? Naast verkoop van 2ehands boeken doen wij namelijk ook aan inkoop hiervan.

Wij zijn altijd op zoek naar goede boeken die een aanvulling zijn op onze voorraad. Wij kopen alle soorten genres in. Van kinderboeken tot filosofie, van psychologie tot kookboeken en van thrillers tot klassieke talen. Bij inkoop selecteren wij per boek waar wij interesse in hebben en doen op deze selectie een bod. Als we tot een akkoord zijn gekomen krijg je direct je geld. Je kunt altijd op afspraak langskomen. Met kleine partijen bij onze inkoopbalie achter in de winkel en voor grote partij hebben wij een laad- losplek waar je met de auto kan komen. Als het om hele grote collecties gaat komen wij ook aan huis. Neem telefonisch of via de mail contact op met onze inkopers Daan en Michel voor een afspraak of eventuele overige vragen.

 

 

pro-mbookslibr1 : libris