Welkom op onze website

WELKOM TERUG IN DE WINKEL!

Onze openingstijden zijn weer als vanouds: maandag van 11.00-18.00 uur, dinsdag tot en met zaterdag van 9.30-18.00 uur, zondag van 12.00-17.00 uur en donderdagavond koopavond tot 21.00 uur. Deze zomer houden we ons leescafé nog even gesloten, we hopen op 1 september weer open te gaan. Tweedehands aanbieden is mogelijk, alleen op afspraak, kijk hier voor meer informatie. In de winkel houden we nog steeds 1,5 meter afstand, voor de gezondheid van u en van onze medewerkers. Als u corona-achtige klachten heeft zien we u liever nog niet in de winkel. U bestelt uw boeken via deze site of telefonisch via 024-3020130. Het is nog steeds mogelijk om boeken thuis te laten bezorgen, dat wordt gedaan door Velocity fietskoeriers. Maar...we vinden het het allerfijnst om u weer 'gewoon' in de winkel te zien. Blijf gezond en hopelijk tot ziens!


 

 

 

 

Nieuwe buikbandjes

Op zoek naar iets moois, iets nieuws, iets ánders? Onze buikbandjes helpen je op weg! Bekijk hier alle buikbandjes 

Het bal der gekken

Victoria Mas

€ 21,99

Het verhaal speelt zich af in Parijs, eind 19e eeuw. In La Salpetriere, het psychiatrisch ziekenhuis waar 'geesteszieke' vrouwen door hun echtgenoot of vader werden opgesloten. Victoria Mas geeft een stem aan deze vrouwen, die als gekken werden bestempeld slechts omdat ze niet conformeerden aan de patriarchale samenleving. Zowel de Parijse beau monde als de vrouwen uit La Salpetriere kijken uit naar het hoogtepunt van het jaar: Het Bal der Gekken. Voor de vrouwen een kans om voor één avond hun schrijnende omstandigheden even te vergeten en voor de elite een avond vol vermaak om de gekken van dichtbij te bekijken... Een prachtig en sfeervol debuut!

De beller op lijn vier

J.D. Barker

€ 20,99

Wat begint als een spelletje op de radio eindigt met een soort Armageddon in New York. Een achtbaan van gebeurtenissen en als je denkt dat het niet erger kan, is er toch nog een overtreffende trap. Net zoals de vorige boeken van J.D. Barker, de trilogie rondom Sam Porter, is ook dit boek weer razend spannend!

Onze agenda

15
aug
Tentoonstelling Vrijheid van geest Op een donkere koude winteravond ergens eind november (2020) is het kunstwerk Vrijheid van geest van Andreas Hetfeld bij Dekker v.d. Vegt in de winkel geplaatst. Dit fraaie, ruimtelijke werk is door.. Meer informatie

Nijmegen boeken bij Dekker v.d. Vegt

 Voor Joden verboden, een indrukwekkend boek over de Joodse gemeenschap in Nijmegen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De zwartste bladzijde van de Nijmeegse geschiedenis is eindelijk beschreven: de stelselmatige vervolging van de Joodse gemeenschap in de Tweede Wereldoorlog.

Perry Ubeda, een trotse Nijmegenaar met een bijzonder verhaal. Negenvoudig wereldkampioen in vier verschillende vormen van kickboksen. Sportschoolhouder en personal trainer voor mensen die net een beetje extra aandacht kunnen gebruiken. En nu was het tijd om zijn verhaal op papier te zetten. Dat resulteerde in het boek Perry Ubeda, wereldkampioen in vier vechtsporten. Over hoe een Nijmeegse volksjongen de wereldtop bereikte.

Door onze ogen gezien: Door onze ogen gezien is een eerbetoon aan alle zorgverleners tijdens de covid-19-pandemie. Dit fotoboek vormt een indringend beeldverslag van de periode waarin covid-19 een nieuwe werkelijkheid bracht. Op de IC van het Radboudumc in Nijmegen volgt fotograaf en IC-verpleegkundige Marcel Rekers artsen en verpleegkundigen die de patiënten met covid-19 behandelen.

 

Mijn favoriete gebouw in Nijmegen: 145 bekende en minder bekende Nijmegenaren gaven antwoord op de vraag 'Wat is je favoriete gebouw in Nijmegen?'. Dit leidde tot een prachtig boek met unieke verhalen en mooie foto's van verwachte en onverwachte plekken. Het boek kost € 20,- en is weer op voorraad.

pro-mbookslibr1 : libris